Loading...
Undervisere2019-01-16T13:25:17+00:00

Kort om underviserene og Yogaloft

Yogaloft er et smukt og autentisk yogasted. Den gamle bygning er istandsat med øje for at bevare bygningens gamle ånd, hvilket giver stedet en fantastisk rummelighed, dejlig akustik og højt til loftet. I Yogaloft er der tid og rum til fordybelse. Vores ambition er at have et bredt udvalg af forskellige yogaformer med supplement af den aktive kropstræning, men med omtanke for rammerne og sjælen i Yogaloft. Vi ønsker at tilbyde en varieret træning hen over ugen, og som kan tilgodese både det aktive og mere rolige behov. Vi har forsøgt at sammensætte planen, så der både er morgenenhold og aftenenhold.

Vores intention for din praksis er “Næring til krop og sind når Yin og Yang er i balance”.

Vores tilbud

Udover de ugentlige timer vil der løbende tilbydes yoga- workshops med forskellige temaer, eller gæstelærer workshops.

Yoga hos os er også fysisk træning men det er lige så meget vejen til at finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen og være mere til stede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, smidigere eller lave en udfordrende yogastilling. “Når Yin og Yang forenes, så skabes balancen og der bliver ligevægt imellem krop og sind”.

Vi tilstræber at tilgodese, så mange som muligt på vores forskellige hold.

Professionelle undervisere

Alle involverede i Yogaloft arbejder meget professionelt – inspireret af medlemmerne og de skønne omgivelser. I Yogaloft finder du meget dedikerede undervisere med lange uddannelser bag sig. Vi ønsker de bedst uddannede undervisere, så vi kan tilbyde en bred palette af træningsformer for begge køn og i alle aldre. Flere er konstant i gang med nye efteruddannelser, så du er i gode hænder hos et team, som spænder bredt med dynamiske yogaformer og mere specialiserede kropstræninger som giver sved på panden, samt de mere stille timer med blid yoga, yin og meditation. Vi ønsker også at være med til at udvikle nye dygtige undervisere, og det bliver man ikke uden øvelse. Derfor vil vi engang imellem tager nye undervisere ind, som bliver tilknyttet et ekstra hold på planen. Vi håber at i vil støtte op om denne udvikling og deltage på disse timer også.

Diana

Jeg er Registred Vinyasa Yoga Teacher 200 hours (RYT200) hos “Frog Lotus Yoga” og uddannet af grundlæggeren Vidya Jaqueline Heisel. Det er en amerikansk international certificeret uddannelse. I 2016 Registred 100 hours YIN Yoga Teacher uddannelse hos australske Tina Nance, ligeledes international certificeret uddannelse. Jeg efteruddanner mig ofte på mine ferier, hvor yogaen altid er med i form af studiebesøg, workshops eller kurser, om det er Los Angeles, Bali, Indien eller Thailand. En øm ryg, “tvang” mig ind i yogaen for mange år siden, massage blev i længden for dyrt. Yogaen hjalp på spændinger både i krop og sind, jeg besluttede derfor at  uddanne mig for at give yogaen videre til andre. Yoga må gerne udfordre og rykke grænser, men jeg lægger også vægt på at give flere udgaver af en stilling, så alle niveauer tilgodeses. Det må gerne samtidigt være sjovt og jeg meget op i at det er “stillingen ind i kroppen” og ikke omvendt. Jeg holder af mange dele af yogaen, men specielt den Kreative sekvensering i flowyogaen og det statiske og dynamisk jeg dyrker både i flow og hatha timerne.

YogaLoft er min drøm om et yogasted som matcher de bedste steder i København.

Katka

Jeg har studeret “Patanjali´s eight-limbed Astanga Yoga” hos min indiske guru på Sattva Yoga Society i København i et år og i 2009 blev jeg certificeret yoga lærer.
Jeg var meget ofte syg som barn, så jeg besluttede mig til at blive sygeplejerske, for på denne måde at finde vejen til sundhed. Men fandt ikke hvad jeg søgte i denne verden. Det gjorde jeg i yogaen.
Da yogaen kom ind i mit liv, var det som at blive genfødt. Jeg har på min egen krop oplevet den helende kraft mod smerter. Yoga har  hjulpet mig til at forstå kroppens sprog og signaler, mit sinds stemme og har endda helbredt mig for angst og depression.
Jeg underviser i en yogaform, der hjælper med at få ro i sindet, og at håndtere følelser med ro og balance. Du kommer til at føle en forøget energi og følelse af fysisk velvære.
Jeg ønsker at sprede yogaens virkningsfulde kunst i vores skønne men kaotiske verden.
Jeg er oprindelig fra Tjekkiet og underviser på en blanding af engelsk / dansk.

Chanette

Jeg mødte yoga for snart ca. 20 år siden, men da jeg var yngre, var jeg mere drevet af den meget aktive træning, som holdsport, løb og styrketræning. Det var først for et par år siden, at jeg rigtig blev grebet af yoga´en og dens mange gode egenskaber. Udfordringer i livet, som vi nok alle har ind imellem, og min meget aktive hverdag gjorde, at jeg straks blev forelsket i Yin, og der har jeg fundet den manglende del, som medvirker til at skabe balance i mit sind og i min krop.

Jeg interesserer mig meget for den virkning Yin har både som selvhealing via asanas (øvelser med lange dybe stræk) og den indre opmærksomhed gennem nærvær. Jeg syntes desuden det er super spændende at arbejde med teorien omkring påvirkning af meridianbanerne, og hvordan Yin kan bruges som restitution imellem andre træningsformer samt skabe fornyet energetisk flow igennem kroppen.

Jeg kan godt lide at undervise med fokus på et emne, en årstid, hverdagens små udfordringer, bestemte områder på kroppen eller blot nærvær. Jeg henter som regel inspiration i mit eget liv og hvad der rør sig der. Jeg elsker at skabe billeder via visualisering til at guide fokus, stemning og opmærksomhed. Lyd i undervisningen (chakra chanting) er også noget du fra tid til anden vil møde på mine timer.

Jeg lægger vægt på, at Yin skal have både en beroligende og energetisk effekt alt efter hvornår på dagen undervisningen foregår.  Min intension er at du skal opleve en indre ro og veltilpashed. Jeg bestræber mig desuden på at give præcise guidninger, så alle kan følge med – uanset niveau. Ved særlige fokusområder lægger jeg desuden vægt på at fortælle, hvorfor og hvad vi påvirker i øvelsen.

Jeg har en 200 timers (RYT200) certificering som Yin instruktør fra Sattva i Kbh.

Maria S

Mit første møde med yoga var på en aftenskole for over 20 år siden, og lige siden har yoga været en del af mit liv – det var ganske enkelt kærlighed fra første stilling.

Jeg er uddannet hatha yogalærer fra My Yoga v/Kira Løve, yin yogalærer fra Sattva yoga v/Mari Nordstrøm, mindfulness-instruktør og er RYT 200 registreret yogalærer af det amerikanske yogaforbund Yoga Alliance.

Jeg er dybt forelsket i yin yogaens enkle og meditative form, der med sin overgivelse til tiden og tyngdekraften på forunderlig vis udøver sin magi på krop og sind.

På mine klasser vil der især være fokus på din indre praksis, og det er min intention, at du vil opleve et stille rum med ro til blot at være.

Maria T

Jeg mødte min første yogalærer i de franske Pyrenæer i midten af 90erne. Han var storryger og stod altid på hovedet.

Men han lærte mig noget vigtigt: at lytte til mit hjerte – og følge det.

Da jeg efterfølgende kom til København startede jeg med en dynamisk yogapraksis inden for Asthanga Yoga, men fik efterhånden så mange skader af det, at jeg måtte opgive, og troede til sidst at min krop slet ikke var bygget til yoga.

Det var først da jeg mødte Anusara Yoga (i 2009) at jeg oplevede det modsatte, at kroppen ikke skal tilpasse sig stillingerne, men omvendt stillingerne må justeres efter kroppen.

Yogaen er ikke et mål i sig selv, men måden at komme dybere ind i kroppen (og livet) på.

Derfor blev Anusara Yoga mit udgangspunkt, og jeg har studeret med internationale kapaciteter som John Friend, Sianna Sherman, Christina Sell og mange andre. Siden har jeg taget flere uddannelser hos Hamsa Yoga – inden for filosofi, restorativ yoga og yogateknik.

Kommer du til mine klasser, kan du forvente en dynamisk energi, men med et solidt fokus på sikker alignment.

Jeg har desuden en særlig passion for yogafilosofi, leg med asanas og på at få løftet stemningen for os alle i undervisningen.

Majbritt

Yoga for børn nyder jeg meget at arbejde med, da det er min erfaring at de fleste børn syntes at børneyoga er fedt, de fleste syntes også det er hårdt at stå i uvante stillinger. Børnene får øget fysik, koncentrationsevne og kommer i balance med sig selv.

Jeg er mor til to piger i børneyoga alderen.

Er uddannet børneyoga -og mindfulness instruktør, og har igennem Blå Himmel Hjertebarn uddannelsen. Dagligt arbejder jeg som pædagog og er derfor meget vant til at have med børn at gøre.

Børneyoga er en yoga form der er tilpasset børn, og vi laver samme stillinger som de voksne kender fra yoga, men dette sker igennem fortællinger eller remser.

Vi arbejder meget med vejrtrækningen, men på en sjov og legene måde således at børnene bliver opmærksomme på den måde de trækker vejret.

Laura

Mit yogaeventyr startede i Aarhus i 2006. Siden yogaklasserne i Aarhus, har en hel del fulgt efter. Både i form af retreats, workshops, daglig praksis hjemme eller i træningscentret/yogastudie.

Jeg blev hurtigt fascineret af hvad yoga kan, og bliver det stadig, nærmest dagligt. Både hos mig selv og mine elever. Jeg glæder mig over og er dybt taknemlig, hver eneste gang jeg sætter mig på måtten og får lov at guide og dele yogaen. I 2017 tog jeg en vinyasa yogalæreruddannelse (200 h RYT YA) fra Lago CPH, og i januar 2018 tog jeg en yin yoga overbygning hos Trine Hedegaard. I efteråret 2018 starter jeg på en 100 timers yin yoga overbygning hos Sattva, København.

Tanja

Oprindelig er jeg instruktør i idrætsgymnastik og Rock´n´Roll.

Dans og gymnastik har været en stor del af mit liv. Som uddannet lærer, bl.a. i idræt manglede jeg noget, der gav ro til børnene og der kom yogaen ind i billedet. Jeg tog Hjertebarn uddannelsen i børneyoga og børnemindfulness i København. Samtidig startede jeg på en klangmassør-uddannelse i Tyskland. Der vidste jeg, at klang og yoga hører sammen for mig. Klangyogaen er meget nyt og jeg er en af de første børneklangyogaundervisere. Indtil nu har jeg kun haft voksne der var interesserede i klangyoga og dermed har jeg videreuddannet mig indenfor voksen klangyoga. Mine klangskåle er altid en vigtig del af mit arbejde i yogaen, både som klangmassør, i fantasirejser, som afslapningstrainer og livsvejleder.

Citat:

“Lyden af klangskålen berører vores inderste, den bringer sjælen i svingninger.

Lyden løsner spændinger, mobiliserer egne kræfter og sætter skabene energier fri.”

 – Peter Hess

Andreah

Mit navn Andreah – men det har jeg ikke altid heddet. Vi udvikler os hele livet og mit liv har udfoldet sig til at indeholde meget mere af dét jeg kan lide.
Ultimo 2010 startede min instruktør karriere; jeg blev spinning og Zumba Fitness instruktør, og har siden da undervist i dette, samt mange andre holdtræningsformer af både af lav, moderat og høj intensitet – blandt andet kropstræning. Jeg har også en baggrund som folkeskolelærer med bla. idræt som linjefag. Sammenhængen mellem krop, sind og ånd optager mig meget, og jeg har i nogle år beskæftiget mig med bl.a Reiki healing samt andre spirituelle emner og til november kan jeg tilføje titlen som Totum Kropsterapeut til cv’et.

Signe Knudsen

Jeg er i gang med en Kundalini Yoga Teacher Training Level 1, as taught by YOGI BHAJAN® og vil undervise i Kundalini yoga. Kundalini yoga betyder meget for mig, da denne yogaform har lært mig at modstå stress, givet mig større udholdenhed og ikke mindst givet mig en langt større livsglæde.

Ordet “Kundalini” betyder vitalitet eller livskraft og handler netop om at øge flowet af denne vitalitet i kroppen. Kundalini yoga blev bragt til Vesten i 1969 af Yogi Bhajan. Jeg kommer til at undervise efter hans henvisninger og læring, og det betyder at undervisningen er afbalanceret og tro mod den oprindelige Kundalini yoga tradition. Kundalini yoga har en positiv virkning på den fysiske krop samt psyken, idet blokeringer i kroppen langsomt fortager sig, og giver muligheden for at finde ind til vores indre kerne.

Marianne Jensen

Igennem hele mit liv har motion altid været en vigtig faktor i mit liv. Jeg har undervist i 50 år.

Jeg er i sin tid uddannet på POUL PETERSENS INSTITUT og efterfølgende har jeg undervist både børn og voksne, herunder taget utallige kurser inden for yoga og træning for at følge tidens trends. Jeg er også uddannet sygeplejerske og har igennem årene erfaret, hvor vigtig motion er for helbredet, både ift. somatiske som psykiske sygdomme.
Men Yoga er også blevet en vigtig del af mit liv. Jeg er dybt fascineret af den ro og styrke yoga kan give den enkelte. Især den dynamiske yogapraksis betager mig meget. Jeg elsker at forene dynamiske yogaøvelser i et tempo som følger åndedrættet, og til sidst slutte af med øvelser fra restorativ yoga. Jeg er fascineret af hvordan Yoga kan medvirke til at kroppen kan heale sig selv …

Det er vigtigt for mig, at alle på mine hold kan følge med, uanset niveau.

Patricia

Jeg er født og opvokset i Brasilien, men flyttede til Danmark i 2015. Jeg har undervist i Yoga siden 2003. Jeg har en 500 timers træning fra Kripalu Center i US og Enchanted Mountain Retreat Center i Brasilien. Jeg er desuden også uddannet i Ayurveda i Pune, Indien. Derudover underviser jeg også i Tai massage.

Min basis uddannelse hedder Integrative Yoga, og har fundament i Flow og Hatha yoga. Jeg går meget op i teknik samt den teapeutiske del af yogaen, hvor det også er muligt at arbejde individuelt med skavanker og udfordringer i kroppen.

På mine timer vil du møde flow og hatha i kombination – en aktiv time, guidet roligt og med blik for den enkelte.
Jeg er ved at lære dansk, og forsøger at tale det så meget som muligt, men du vil også opleve, at jeg nogle gange blander dansk og engelsk
  .

Joan

Jeg har undervist i bevægelse igennem flere forskellige fag i snart 9 år, gennem mit dejlige arbejde som efterskolelærer. Mit første møde med yoga var helt klassisk, old school om man vil, hatha. Sidenhen blev jeg grebet af filosofien bag yoga og på den måde blev jeg bekendt med Simon Krohn og Hamsa Yoga. Sidste år afsluttede jeg så min yogalæreruddannelse hos Hamsa – den proces var ret fantastisk i sig selv men det var endnu vildere at komme i gang med at undervise yoga. Jeg synes det er SÅ fedt!

Hatha og flow er to go’e venner i den sammenhæng; de komplementerer hinanden rigtig godt og jeg oplever, at der herigennem er mulighed for dels at styrke og smidiggøre kroppen, dels at gøre yogaen til en meditativ praksis, hvor tankerne for en stund sættes på standby.

Belle

Siden jeg var ganske ung har jeg været interesseret i Yoga og meditation, også selvom jeg ikke altid har været bevidst om at det var “yoga”. Da jeg blev ældre – blev jeg gennem skolen introduceret til begrebet Yoga, men oplevede først i 2012 den sande værdi af yoga under et ophold i Schweitz med min tante. Jeg kunne ikke tale sproget, men havde en stærk følelse af at være kommet hjem. Det føltes så naturligt og rigtigt….Gennem disse klasser genvandt jeg kraften og lysten til livet, i en periode hvor livet føltes tungt.

Jeg fortsatte min praksis og i 2014 uddannede jeg mig til Yoga lærer med en 350 timers certificering fra “ My Health yoga i Australien “ basis i Hatha Yoga. Denne uddannelse skubbede til en opvågning og transformation af min selvopfattelse og gav mig indre healing.

Jeg elsker at være aktiv, og som person er jeg nysgerrig af natur, hvilke ofte leder mig på eventyr – oplevelser af livet på alle måder.

Jeg er fortsat med at udforske Yoga og andre holistiske terapier/praksisser rund omkring i verden. Jeg elsker at dele ud af alle mine oplevelser og erfaringer via min Yoga guidning. Det kommer sig bl.a.  til udtryk i aromaterapi, “ Følelsesmæssig (emotionel) friheds teknik – E.F.T”, astrologi, spiritualitet og hvad der føles rigtig i øjeblikket.

Renata

Bachelor i Psykologi og Kandidat i KulturAnalyse. Jeg begyndte min rejse og fik dyb forståelse for det indre liv med studiet af psykologi i 2006. Jeg  fandt kærlighed og ro i livet her i Danmark og er for nylig flyttet på landet for at udleve dette nærvær og lære at dyrke egen permakulturisk mad til et mere miljøvenligt liv. I 2015, før dette var jeg på en 1,5 års rejse i Sydamerika og Asien, hvor jeg også fik inspiration fra traditionelle, spirituelle og medicinske praksisser i Amazonas jungler. Ydermere fik jeg stor medfølelse og omsorg fra min kontakt med buddhistiske praktikere i Asien. Jeg har stor interesse i mindfulness meditation, leve i nuet og reflektere over forskellige filosofiske tilgange til livet.

I 2018 bestod jeg kursus i Mindfulness Meditation, hvilket jeg gerne vil dele ud af via min undervisning.

Min tilgang til Mindful meditation er at skifte fra dømmende tænkning til åbenhjertet sansning. Med tålmolighed træner vi vores opmærksomhed til tankevirksomme, følelsemæssige og kropslige oplevelser, til at skabe mere nærvær og give slip. Sådanne øvelser og forståelser giver mere ro og forbedre vores tilstand, tilgang til hverdagens liv – et moderne og måske stressende samfund og personligt liv. Via mindfulness meditation åbner vi vores kapacitet til mere medfølelse og kærlighed til os selv, ligeværdigt til andre.