Kort om underviserene og Yogaloft

Yogaloft er et smukt og autentisk yogasted. Den gamle bygning er istandsat med øje for at bevare bygningens gamle ånd, hvilket giver stedet en fantastisk rummelighed, dejlig akustik og højt til loftet. I Yogaloft er der tid og rum til fordybelse.

Vores tilbud

Udover de ugentlige timer vil der løbende tilbydes yoga- workshops med forskellige temaer, eller gæstelærer workshops.

Yoga hos os er også fysisk træning men det er lige så meget vejen til at finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen og være mere til stede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, smidigere eller lave en udfordrende yogastilling. “Når Yin og Yang forenes, så skabes balancen og der bliver ligevægt imellem krop og sind”.

Vi tilstræber at tilgodese, så mange som muligt på vores forskellige hold.

Professionelle undervisere

Alle involverede i Yogaloft arbejder meget professionelt – inspireret af medlemmerne og de skønne omgivelser. I Yogaloft finder du meget dedikerede undervisere med lange uddannelser bag sig. Vi ønsker de bedst uddannede undervisere, så vi kan tilbyde en bred palette af træningsformer for begge køn og i alle aldre. Flere er konstant i gang med nye efteruddannelser, så du er i gode hænder hos et team, som spænder bredt med dynamiske yogaformer og mere specialiserede kropstræninger som giver sved på panden, samt de mere stille timer med blid yoga, yin og meditation. Vi ønsker også at være med til at udvikle nye dygtige undervisere, og det bliver man ikke uden øvelse. Derfor vil vi engang imellem tager nye undervisere ind, som bliver tilknyttet et ekstra hold på planen. Vi håber at i vil støtte op om denne udvikling og deltage på disse timer også.

Chanette

Jeg err ejer af Yogaloft og elsker at tilbyde vores medlemmer yoga og velvære i de bedste rammer.

Jeg mødte yoga for snart ca. 20 år siden, men da jeg var yngre, var jeg mere drevet af den meget aktive træning, som holdsport, løb og styrketræning. Det var først for et par år siden, at jeg rigtig blev grebet af yoga´en og dens mange gode egenskaber. Udfordringer i livet, som vi nok alle har ind imellem, og min meget aktive hverdag gjorde, at jeg straks blev forelsket i Yin, og der har jeg fundet den manglende del, som medvirker til at skabe balance i mit sind og i min krop. Men jeg elsker også den aktive Yoga, og dyrker og underviser også selv når kalenderen tillader det.

Jeg har en 200 timers RYT certificering fra Sattva i Yin. Derudover har jeg suppleret med +135 timer i Hatha kombineret med ernæring “Intelligent mad og bevægelse” hos Louise Academy og Sisse Siegumfeldt. En yogauddannelse med fokus på coaching, kost og bevægelse som en vej til en sundere livsstil. Kernesund Yoga Coaching er udsprunget herfra. Her kan du få 1 til 1 forløb med fokus på dig og dine udfordringer. Nærmere beskrivelse følger inden længe her på hjemmesiden.

Aerial Yoga står også mit hjerte nært, og her får jeg opfyldt og kombineret så mange facetter af Yoga, træning og sundhed at det for mig er en helt fantastisk yogaform. Jeg har en Aerial Yoga uddannelse fra Sisse Siegumfeldt i Kbh, og elsker at undervise i det.

Jeg interesserer mig meget for Yogaens virkning generelt, og det er uanset om det er Yin, Hatha eller Aerial Yoga. Jeg er meget optaget af  hvad vi selv er i stand til at gøre for kroppens ve og vel – både via Yoga, kost og andre virkemidler. Dette er også årsagen til at jeg har efteruddannet mig inden for lige netop den kombination.

Katka

Jeg var meget ofte syg som barn, så jeg besluttede mig for at blive sygeplejerske, for på denne måde at finde vejen til sundhed. Men jeg fandt ikke, hvad jeg søgte i den verden. Det gjorde jeg i yogaen. Da yogaen kom ind i mit liv, var det som at blive genfødt. Jeg har på min egen krop oplevet den helende kraft mod smerter. Yoga har  hjulpet mig til at forstå kroppens sprog og signaler, mit sinds stemme og har endda helbredt mig for angst og depression.

Jeg har studeret “Patanjali´s eight-limbed Astanga Yoga” hos min indiske guru på Sattva Yoga Society i København i et år og i 2009 blev jeg certificeret yoga lærer.

Jeg underviser i en yogaform, der hjælper med at få ro i sindet, og at håndtere følelser med ro og balance. Du kommer til at føle en forøget energi og følelse af fysisk velvære.

Jeg ønsker at sprede yogaens virkningsfulde kunst i vores skønne men kaotiske verden. Oprindelig er jeg fra Tjekkiet og underviser på en blanding af engelsk / dansk.

Diana

En øm ryg, “tvang” mig ind i yogaen for mange år siden, massage blev i længden for dyrt. Yogaen hjalp på spændinger både i krop og sind, så jeg besluttede at uddanne mig for at give yogaen videre til andre. Yoga må gerne udfordre og rykke grænser, men jeg lægger også vægt på at give flere udgaver af en stilling, så alle niveauer tilgodeses. Det må gerne samtidigt være sjovt, og jeg går meget op i at det er “stillingen ind i kroppen” og ikke omvendt.

Jeg er Registred Vinyasa Yoga Teacher 200 hours (RYT200) hos “Frog Lotus Yoga” og uddannet af grundlæggeren Vidya Jaqueline Heisel. Det er en amerikansk international certificeret uddannelse. I 2016 Registred 100 hours YIN Yoga Teacher uddannelse hos australske Tina Nance, ligeledes international certificeret uddannelse.

Jeg efteruddanner mig ofte på mine ferier, hvor yogaen altid er med i form af studiebesøg, workshops eller kurser, om det er Los Angeles, Bali, Indien eller Thailand.

Jeg holder af mange dele af yogaen, men specielt den kreative sekvensering i flowyogaen og det statiske og dynamisk jeg dyrker både i flow og hatha timerne.

Maria T

Jeg mødte min første yogalærer i de franske Pyrenæer i midten af 90erne. Han var storryger og stod altid på hovedet. Men han lærte mig noget vigtigt: at lytte til mit hjerte – og følge det. Da jeg efterfølgende kom til København startede jeg med en dynamisk yogapraksis inden for Asthanga Yoga, men fik efterhånden så mange skader af det, at jeg måtte opgive, og troede til sidst at min krop slet ikke var bygget til yoga.

Det var først da jeg mødte Anusara Yoga (i 2009) at jeg oplevede det modsatte, at kroppen ikke skal tilpasse sig stillingerne, men omvendt stillingerne må justeres efter kroppen.

Yogaen er ikke et mål i sig selv, men måden at komme dybere ind i kroppen (og livet) på. Derfor blev Anusara Yoga mit udgangspunkt, og jeg har studeret med internationale kapaciteter som John Friend, Sianna Sherman, Christina Sell og mange andre. Siden har jeg taget flere uddannelser hos Hamsa Yoga – inden for filosofi, restorativ yoga og yogateknik.

Kommer du til mine klasser, kan du forvente en dynamisk energi, men med et solidt fokus på sikker alignment. Jeg har desuden en særlig passion for yogafilosofi, leg med asanas og på at få løftet stemningen for os alle i undervisningen.

Magnus

Jeg fandt yogaen for flere år tilbage på et tidspunkt, hvor mit liv kørte i overhalingsbanen med fuld fart på studier og præstationspres. I dag betragter jeg de indsigter, som min dengang spirende yogapraksis lod mig få glimt af, som livsforandrende; jeg blev bevidst om, at min energi, mit humør og generelle velvære kunne ændre sig til det bedre igennem bevidst arbejde med kroppen og sindet.

I dag bruger jeg stadig yoga – både den mere fysisk krævende og den rolige, indadvendte – som et redskab til at skabe kontakt til min krop og mit sind og lade tankerne få en velfortjent pause. Med en kandidatgrad i Dansk og Kommunikation er yoga for mig en perfekt modpol til det mere analytiske og hovedkrævende arbejde.

At praktisere yoga er for mig et vigtigt frirum, hvor jeg kan mærke efter og sanse, hvad der sker inde i mig lige nu og her – både når jeg befinder mig på yogamåtten, men også når jeg bevæger mig ud i det pulserende samfund.

Jeg er uddannet i Hatha / Flow yoga ved Hamsa Yoga i København ved Simon Krohn og Soham Johansen. Foruden en lang række underviserkurser har jeg også efteruddannet mig i Yin yoga ved Trine Hedegaard og studerer i øjeblikket Yin yoga massage ved Mari Nordstrøm.

Jeg elsker at kunne få lov til at dele ud af alt det, jeg selv er vild med ved yoga. I min undervisning lægger jeg især vægt på at videreformidle den meditative del, hvor der er rum og plads til at overgive sig til effekten af yoga, men jeg er også vild med at nørde teknik en gang imellem, zoome ind på stillinger og gå i dybden på den måde.

Pernille

Yoga er for mig glæde, nysgerrighed, indsigt og nye veje. Yoga handler for mig, om at finde hjem til mig selv. Det er dér, jeg går hen, når hverdagens virkelighed har hvirvlet mig rundt. Jeg har dyrket yoga i 4 års tid. Tidligere har jeg primært svømmet, løbet, dykket og lign. – og jeg kan godt lide at være aktiv. Jeg snusede til pilates og bodyflow før jeg valgte at teste yogaen. Det blev kærlighed ved første møde, selvom jeg var udfordret på det meste.

Jeg uddannet yogalærer hos Kirstine Stenvad / StineJoo i Næstved. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, og er meget ydmyg i forhold til opgaven. Det er en ære at få lov til at guide andre yogier.

Jeg vil i min undervisning bestræbe mig på at være rolig, imødekommende, smilende, tydelig og give plads til fordybelse. Min hensigt er, at guide så der bliver ro i hovedet. Jeg vil primært undervise i hatha yoga.

Jeg er desuden meget optaget af meditation, energimedicinske metoder og EFT (emotional freedom technique), som jeg vil inddrage i mikrodoser i undervisningen, når det giver mening.

Jeg er i øvrigt lige opgraderet til version 5,0, jeg er ansat som leder på Næstved Ungdomsskole, uddannet lærer + div, mor to 2 voksne gutter, gift med Kim, rejsetosset, generelt nysgerrig, uperfekt og begejstret, og så bor jeg i Vordingborg.

Peter

Jeg mødte Kundalini Yogaen i 2015 i en moden alder. Det skulle vise sig at blive et skelsættende møde. Stort set alt er ændret i mit liv siden. Tanker, madvaner, daglige rutiner og hele min måde at anskue livet på. Jeg anser Kundalini Yoga som den mest effektive og hurtigste måde at skabe forandringer i sit liv. Derfor har jeg påtaget mig opgaven, at udbrede denne fantastiske teknologi til mine medmennesker.

Jeg er KRI certificeret Kundalini yogalærer. En uddannelse der med sine mere end 250 undervisningstimer, tager et år at gennemføre. Derudover er jeg passioneret gongspiller, med adskillelige certifikater i bagagen.

I Kundalini traditionen underviser vi ud fra egen praksis. Det vil sige, at jeg har en daglig Sadhana, hvor jeg bruger 1-2 timer på min egen yoga- og meditationspraksis. Jeg brænder for at hjælpe mine elever og nyder at følge deres udvikling på sidelinjen.

Kajsa

Jeg er 31 år og mor til to piger på hhv. 4 og 7 år. Jeg går hjemme med min yngste datter, og på den måde er yogaen for mig en hverdagspraksis om at forene tilstedeværelse og nærvær med andres behov og hverdagens praktikaliteter. Jeg har været Københavner det meste af mit liv, men i sommeren 2018 flyttede jeg på landet sammen med min familie for at bo i bofællesskab og dyrke vores egne grøntsager.

Mit møde med yogaen var for måske 8-9 år siden hvor jeg praktiserede det sporadisk men elskede det fra første gang. Da jeg så for ca. 4 år siden mødte yolates (en forening af yoga/dans/pilates/meditation) var jeg helt solgt og måtte tage uddannelsen for at dykke endnu dybere ind i yogaens og kroppens verden.

Jeg elsker den livsglæde og fraværet af præstation der er i denne træningsform som også er en meget spirituel praksis. Noget af det aller vigtigste for mig er at komme så dybt ned i kroppen at hjernen for en stund bliver slået fra og hjertet får lov at tale og vise vejen i livet. Jo mere vi dyrker dette, jo nemmere er det at bruge hjertet som vejviser.

Jeg kan godt lide at arbejde viden om elementerne, kroppens energicentre og cyklus ind i klasserne. Derudover vil min undervisning (både gravidyoga og yolates) ofte være tilrettelagt ift. et tema som kan være inspireret af årstiden eller et andet tema som er fremme for mig i perioden eller som giver mening i et fødselsforberedende perspektiv.

Jeg bruger musikken meget aktivt og derudover bruger jeg dufte, lyde og afspændende berøring i klasserne, man kan selvfølgelig vælge dufte og berøring fra.

Jeg har følgende uddanelser: Instruktøruddannelse ved Smertefri Fødsel i 2012, Doulauddannelse ved Krista Bella Hultén i 2015, 250 timers Yolatesuddannelse ved Living Yolates Academy i 2018-2019 og 110 timers Gravidyoga uddannelse ved Héltyoga i 2019. Derudover har jeg en bachelorgrad i Psykologi og Sundhedsfremme fra RUC 2014.

Kajsa er på barsel fra den 22.2.2020

Dorthe

De seneste år er yogaen begyndt at fylde meget mere i mit liv. I første omgang fordi jeg har mærket, hvor meget styrke, balance og smidighed man kan opnå. Og efterhånden som jeg er dykket dybere ned i yoga-verdenen, oplever jeg – som så mange andre – hvordan yogaen giver ro og gør det nemmere at håndtere de travle hverdage og i det hele taget finde hvile, når det er nødvendigt.

Jeg har altid dyrket sport, er fitnessinstruktør, jeg løber og sejler kajak – udover yogaen, hvor jeg både elsker at undervise og at blive guidet af andre. Min undervisning bærer ind i mellem præg af, at jeg godt kan lide at bruge kroppen og få gang i energien. Men jeg er meget bevidst om, at vi mennesker er forskelligt skruet sammen i krop og hoved, og derfor gør jeg mig meget umage med at prøve at tilpasse og tilbyde alternativer, så alle gerne skulle få en god oplevelse med yogaen.

Og det er noget af det fantastiske ved yoga: nemlig at stort set alle kan være med – næsten uanset alder, smidighed eller handicaps. Jeg har også arbejdet på at få mændene til at “generobre” yoga, som jo er lavet primært af mænd for mænd de sidste mange tusinde år, men som vestlige kvinder har taget til sig de seneste år i en grad, så mange mænd ikke har vovet sig hen på en yogamåtte. For at hjælpe mændene tilbage har jeg undervist hold “Mest for mænd”, hold for løbere og fodboldspillere. Jeg har også undervist skolebørn og seniorer, og det er virkelig vidunderligt at se, hvordan alle kan få noget godt ud af yogaen.

Joan

Jeg har undervist i bevægelse igennem flere forskellige fag i snart 9 år gennem mit dejlige arbejde som efterskolelærer. Mit første møde med yoga var helt klassisk, old school om man vil, hatha. Sidenhen blev jeg grebet af filosofien bag yoga, og på den måde blev jeg bekendt med Simon Krohn og Hamsa Yoga. Sidste år afsluttede jeg så min yogalæreruddannelse hos Hamsa, og den proces var ret fantastisk i sig selv, men det var endnu vildere at komme i gang med at undervise yoga. Jeg synes det er SÅ fedt!

Hatha og flow er to go’e venner i den sammenhæng; de komplementerer hinanden rigtig godt og jeg oplever, at der herigennem er mulighed for dels at styrke og smidiggøre kroppen, dels at gøre yogaen til en meditativ praksis, hvor tankerne for en stund sættes på standby.

Joan er på barsel fra den 19.11.2019

Maj-Britt

Jeg har uddannet mig til RYT200 yogalærer fra LagoCpH af Peter Kaaberbøl Kristensen og Chrell Kemnitz med speciale i somatisk alignmentbaseret vinyasa slow-flow, og opkvalificeret med  Yin immersion hos Mari Nordstrøm, Satwa Yoga.  Er også certificeret i Klassisk Pilates matwork  lærer fra Pilates CPH. Lige nu er jeg  i gang med en mindfulnessuddannelse. Jeg behersker desuden yogamassagen Ancient Thai og på CV finder man også adskillige fitnessprogrammer.
Jeg har min baggrund i fitnessverdenen, og  jeg har undervist siden 2014

Oplevelsen af den dynamiske magi i transaktionerne mellem asanas står i høj kurs hos mig. Tai chi med de bløde kontrollerede nærmest dansende bevægelser passer godt hertil, og tilsætter du din fulde og opmærksomme bevidsthed bliver hele dit vinyasa flow en meditativ praksis i bevægelse, hvor du har muligheden for tilstedeværelse i nuet.
Alignments har min opmærksomhed, da det er her, de mere subtile fornemmelser kan opleves, udvikles og forfines.

Yoga er blevet en stor del af mit liv, og jeg slipper den aldrig igen. Er taknemmelig for, at jeg har fået  muligheden for at give yoga videre til dem der tager imod.

Judy

Jeg er født og opvokset i Næstved, hvor jeg altid har kastet mig ud i kreative ting, der har haft med kroppen at gøre. Både sang, dans og teater. Både for at give min undervisning et nyt lag, men også for at at kunne undervise i den lækreste træningsform, jeg har prøvet; nemlig Living Yolates. I 2017 tog jeg Living Yolates Teacher Training på Bali. En oplevelser, der i mange aspekter har ændret mit liv.

For mig er Living Yolates den perfekte træningsform, da den indeholder alle de ting, jeg elsker. Den dybe forbindelse til dig selv og din kerne. Måden at komme ud af hovedet og ned i kroppen på og virkelig mærke sig selv. Dybe stræk, stærke muskler, sved på panden. At bevæge sig til musikken og lade alt smelte sammen.

I dag underviser jeg i Living Yolates, sang-coaching og musical. Udover mine kreative tiltag er jeg i gang med Holistisk energiterapeut og mentor-uddannelsen hos Katrine Birk. Noget jeg også kan mærke vil give et nyt lag på min undervisning.

David

Kroppen har gennem mange år været et mekka for mig af interesse, nørderi, hjerteblod og ikke mindst udfordringer. Da min daværende sanglærer introducerede mig til Body SDS var jeg ikke tvivl om, at jeg skulle lære min krop meget bedre at kende og at tage på en rejse, der har betydet alverden for mig.

Grundtræningen, og alle de behandlinger jeg har fået, har medvirket til at min krop er langt mere centreret, smidig og stærk, og jeg har fået et meget sundere forhold til den angst og stress jeg tidligere har haft i min krop. Når det til tider bluser op igen (i et travlt 2 børns familieliv), så bruger jeg særligt grundtræningen til at komme ned i kroppen igen og få trukket vejret dybt, for at komme af med alle de stresshormoner der måtte have bygget sig op.

Derudover behandler jeg i min klinik i Bakkebølle og underviser ved siden af koret Vokalkompagniet

Annika

Jeg er meget beæret over at kunne dele meditation med dig i Yogaloft!

For mig har meditation været en stor transformation for mig selv og livet generelt. Det har hjulpet mig med at skabe bedre forbindelse til mig og min natur – bragt mig healing fysisk, mentalt og følelsesmæssigt…og det fortsætter det til stadighed med at gøre.

Jeg kommer oprindelig fra Tyskland og taler derfor engelsk når jeg underviser dig. Jeg er ved at lære Dansk, men det er ikke helt nok endnu til at undervise på Dansk.

Jeg lærte første gang at meditere i et lille buddistisk center i London, hvor jeg havde et lidt for travlt liv med konstante forandringer. Jeg har siden da deltaget på mange længerevarende “stille” meditations retreats. Jeg har desuden en 500 timers yoga uddannelse i Hatha.

Grundtræningen, og alle de behandlinger jeg har fået, har medvirket til at min krop er langt mere centreret, smidig og stærk, og jeg har fået et meget sundere forhold til den angst og stress jeg tidligere har haft i min krop. Når det til tider bluser op igen (i et travlt 2 børns familieliv), så bruger jeg særligt grundtræningen til at komme ned i kroppen igen og få trukket vejret dybt, for at komme af med alle de stresshormoner der måtte have bygget sig op.

Derudover behandler jeg i min klinik i Bakkebølle og underviser ved siden af koret Vokalkompagniet