Kort om underviserne og Yogaloft

Du finder Yogaloft i både Næstved og i Nyråd ved Vordingborg. Begge studier er placeret i hyggelige bygninger med sjæl, ro og og plads til fordybelse.

Vores tilbud

Udover de ugentlige timer vil der løbende tilbydes yoga- workshops med forskellige temaer, eller gæstelærer workshops.

Yoga hos os er også fysisk træning men det er lige så meget vejen til at finde ro i en travl hverdag, blive bedre til at slippe tankestrømmen og være mere til stede i kroppen og nuet. Det handler ikke kun om at blive stærkere, smidigere eller lave en udfordrende yogastilling. “Når Yin og Yang forenes, så skabes balancen og der bliver ligevægt imellem krop og sind”.

Vi tilstræber at tilgodese, så mange som muligt på vores forskellige hold.

Professionelle undervisere

Alle involverede i Yogaloft arbejder meget professionelt – inspireret af medlemmerne og de skønne omgivelser. I Yogaloft finder du meget dedikerede undervisere med lange uddannelser bag sig. Vi ønsker de bedst uddannede undervisere, så vi kan tilbyde en bred palette af træningsformer for begge køn og i alle aldre. Flere er konstant i gang med nye efteruddannelser, så du er i gode hænder hos et team, som spænder bredt med dynamiske yogaformer og mere specialiserede kropstræninger som giver sved på panden, samt de mere stille timer med blid yoga, yin og meditation. Vi ønsker også at være med til at udvikle nye dygtige undervisere, og det bliver man ikke uden øvelse. Derfor vil vi engang imellem tager nye undervisere ind, som bliver tilknyttet et ekstra hold på planen. Vi håber at i vil støtte op om denne udvikling og deltage på disse timer også.

Chanette

Jeg er ejer af Yogaloft og elsker at tilbyde vores medlemmer yoga og velvære i de bedste rammer.

Jeg mødte yoga for snart ca. 20 år siden, men da jeg var yngre, var jeg mere drevet af den meget aktive træning, som holdsport, løb og styrketræning. Det var først for et par år siden, at jeg rigtig blev grebet af yoga´en og dens mange gode egenskaber. Udfordringer i livet, som vi nok alle har ind imellem, og min meget aktive hverdag gjorde, at jeg straks blev forelsket i Yin, og der har jeg fundet den manglende del, som medvirker til at skabe balance i mit sind og i min krop. Men jeg elsker også den aktive Yoga, og dyrker og underviser også selv når kalenderen tillader det.

Jeg har en 200 timers RYT certificering fra Sattva i Yin. Derudover har jeg suppleret med +135 timer i Hatha kombineret med ernæring “Intelligent mad og bevægelse” hos Louise Academy og Sisse Siegumfeldt. En yogauddannelse med fokus på coaching, kost og bevægelse som en vej til en sundere livsstil. Kernesund Yoga Coaching er udsprunget herfra. Her kan du få 1 til 1 forløb med fokus på dig og dine udfordringer. Nærmere beskrivelse følger inden længe her på hjemmesiden.

Aerial Yoga står også mit hjerte nært, og her får jeg opfyldt og kombineret så mange facetter af Yoga, træning og sundhed at det for mig er en helt fantastisk yogaform. Jeg har en Aerial Yoga uddannelse fra Sisse Siegumfeldt i Kbh, og elsker at undervise i det.

Jeg interesserer mig meget for Yogaens virkning generelt, og det er uanset om det er Yin, Hatha eller Aerial Yoga. Jeg er meget optaget af  hvad vi selv er i stand til at gøre for kroppens ve og vel – både via Yoga, kost og andre virkemidler. Dette er også årsagen til at jeg har efteruddannet mig inden for lige netop den kombination.

Diana

En øm ryg, “tvang” mig ind i yogaen for mange år siden, massage blev i længden for dyrt. Yogaen hjalp på spændinger både i krop og sind, så jeg besluttede at uddanne mig for at give yogaen videre til andre. Yoga må gerne udfordre og rykke grænser, men jeg lægger også vægt på at give flere udgaver af en stilling, så alle niveauer tilgodeses. Det må gerne samtidigt være sjovt, og jeg går meget op i at det er “stillingen ind i kroppen” og ikke omvendt.

Jeg er Registred Vinyasa Yoga Teacher 200 hours (RYT200) hos “Frog Lotus Yoga” og uddannet af grundlæggeren Vidya Jaqueline Heisel. Det er en amerikansk international certificeret uddannelse. I 2016 Registred 100 hours YIN Yoga Teacher uddannelse hos australske Tina Nance, ligeledes international certificeret uddannelse.

Jeg efteruddanner mig ofte på mine ferier, hvor yogaen altid er med i form af studiebesøg, workshops eller kurser, om det er Los Angeles, Bali, Indien eller Thailand.

Jeg holder af mange dele af yogaen, men specielt den kreative sekvensering i flowyogaen og det statiske og dynamisk jeg dyrker både i flow og hatha timerne.

Maria T

Jeg mødte min første yogalærer i de franske Pyrenæer i midten af 90erne. Han var storryger og stod altid på hovedet. Men han lærte mig noget vigtigt: at lytte til mit hjerte – og følge det. Da jeg efterfølgende kom til København startede jeg med en dynamisk yogapraksis inden for Asthanga Yoga, men fik efterhånden så mange skader af det, at jeg måtte opgive, og troede til sidst at min krop slet ikke var bygget til yoga.

Det var først da jeg mødte Anusara Yoga (i 2009) at jeg oplevede det modsatte, at kroppen ikke skal tilpasse sig stillingerne, men omvendt stillingerne må justeres efter kroppen.

Yogaen er ikke et mål i sig selv, men måden at komme dybere ind i kroppen (og livet) på. Derfor blev Anusara Yoga mit udgangspunkt, og jeg har studeret med internationale kapaciteter som John Friend, Sianna Sherman, Christina Sell og mange andre. Siden har jeg taget flere uddannelser hos Hamsa Yoga – inden for filosofi, restorativ yoga og yogateknik.

Kommer du til mine klasser, kan du forvente en dynamisk energi, men med et solidt fokus på sikker alignment. Jeg har desuden en særlig passion for yogafilosofi, leg med asanas og på at få løftet stemningen for os alle i undervisningen.

Anne

Anne Thurison

Yoga er for mig en måde at genoprette flow i kroppen. Det er samtidig en vej til at komme nærmere mig selv. En hjælp til at mærke indad og lytte til det, der føles ‘rigtigt’.

Jeg underviser i Blid Hatha, Flow, er uddannet Doula og underviser Gravid- og Efterfødselsyoga og Fødselsforberedelse for Par.

Jeg er uddannet og eksamineret fra Sattva Yoga i 2011, med en 200-timers Hatha yoga uddannelse samt Gravid- og Efterfødselsyoga uddannelse fra Yogini Yoga i København. Jeg er tidligere uddannet folkeskoleskolelærer og har 8 års undervisningserfaring med derfra.

Jeg har altid været meget fysisk aktiv og er nok også lidt “afhængig” af at bevæge mig. I min barndom og ungdom dyrkede jeg springgymnastik og sportsacrobatik, og yogaen blev en fin videreførsel af flere elementer derfra. Jeg elsker at lege med og udfordres i sjove armbalancer og makkerøvelser.

Generelt vægter jeg vejrtrækningen højt, når jeg underviser, samt at give tydelige og grundige instruktioner, der giver mulighed for, at den enkelte kan søge ind, lukke øjnene og føle sig tryg.

Jeg brænder for at videregive den ro og det velvære, jeg selv oplever og mærker under og efter yoga. Yoga er for mig en måde at genoprette flow i kroppen. Det er samtidig en vej til at komme nærmere mig selv på. En hjælp til at mærke indad og lytte og følge, det der er føles “rigtigt”. Yogaen har i høj grad været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er i dag. Uden på nogen måde at være perfekt eller uden udsving og hidsighed. Men der hvor jeg ofte hurtigere accepterer tingene, som de er, der hvor jeg er.

Jeg oplevede selv stor glæde og gavn af yogaen under graviditet og fødsel samt i tiden efter fødslen af vores to piger. Mit store ønske er, at kunne være med til at støtte op om og hjælpe til, via yogaen, at kvinder får den bedste oplevelse i tiden, før, under og efter fødslen. Jeg er samtidig uddannet Doula eller fødselshjælper, hvilket er med til, at give mig en god ballast i min yogaundervisning af kvinder før og efter fødslen.

Annika

Jeg er meget beæret over at kunne dele Yoga med dig i Yogaloft!

Jeg kommer oprindelig fra Tyskland og taler derfor engelsk når jeg underviser dig. Jeg er ved at lære Dansk, men det er ikke helt nok endnu til at undervise på Dansk.

Jeg lærte første gang at meditere i et lille buddistisk center i London, hvor jeg havde et lidt for travlt liv med konstante forandringer. Jeg har siden da deltaget på mange længerevarende “stille” meditations retreats. Jeg har desuden en 500 timers yoga uddannelse i Hatha.

Jeg elsker at dele ud af yogaen og glæder mig til at møde dig.

Hanne

Tekst er på vej

Tekst er på vej

Hanne underviser i Næstved som afløser i Nyråd

Nina

I mine restorative yogaklasser forsøger jeg at skabe et rum med tillid og tryghed, hvor man kan sige til og fra. En slags tidslomme uden krav og forventninger, der giver muligheden for at koble fra og genopbygge sig selv efter stress, chok og traumer eller bare en travl hverdag.

Jeg er uddannet Fysioterapeut og Kropsorienteret psykoterapeut. Jeg elsker at bevæge kroppen – danse og lave yoga, og dele ud af det hele, så flere får gavn af de mange gaver bevægelse eller afspænding giver. For nogle år siden ønskede jeg at fordybe mig mere i Yoga, og startede derfor på en hatha uddannelse. Efterfølgende er den suppleret med en Restorativ uddannelse – begge taget hos Kirstine Stenvad. Som supplement hertil underviser jeg også i Groove dans, som også giver en helt masse til krop og sind.

Derudover er jeg selvstændig med mit eget firma Nærvær Nu, hvor jeg behandler mennesker med stress, chok  og traumer.