Måneds abonnementer

Når du køber et fast månedsabonnement, så har du fri træning på alle hold lige så ofte som du ønsker. Påtænker du at træne 2 gange eller mere på en uge, så kan det godt betale sig at have en månedsabonnement. Klik på et af nedenstående abonnementtyper, hvorefter du bliver guidet igennem købet. Herefter kan du enten booke dine timer igennem hjemmesiden eller du kan downloade app’en Mindbody og bruge den til at booke dine timer, også når du er på farten.

Der vil altid være åbent i Yogaloft 10 min. før hver undervisning. Vil du gerne kunne komme ind tidligere end dette, så er du velkommen til at købe et nøglekort, som giver dig adgang til hoveddøren. Er dette et ønske, så kan du rekvirere et nøglekort ved at skrive til [email protected]. Nøglekortet koster 25 kr. (engangsbeløb) og kan betales i Yogaloft ved udleveringen. Betalingen kan ske kontant eller med kort. Køb af nøglekort kræver at man, enten har månedsabonnement eller har købet 10 turs-kort.

Vær opmærksom på følgende ved køb af månedsabonnement: Månedsabonnement er en månedlig betaling som automatisk trækkes fra din konto hver måned. Så frem du ikke opsiger dit abonnement trækkes abonnementet automatisk et år frem i tiden. Abonnementet bliver automatisk fornyet efter et år, såfremt det ikke er opsagt. Abonnementet løber fra den dato du tegner det og beløbet trækkes samme dato måneden efter.

Du kan opsige din abonnement ved at skrive til [email protected]
Vær opmærksom på at opsigelsesvarslet er måneden ud + den efterfølgende måned.
Du kan sætte dit abonnement i bero i en måned ved at skrive til os i god tid.

Standard

375kr.månedligt

Studie

320kr.månedligt

Pensionist

320kr.månedligt

Klippekort

Når du køber et klippekort, så er det et engangs køb med et antal klip. Du kan herefter tilmelde dig alle de hold der er på planen, men kun eksempelvis 10 gange, hvorefter dit klippekort udløber. Klippekortet er ofte til dig som ikke kommer så ofte af sted, men gerne vil være mere fleksibel både i tid og interval. Vær opmærksom på at dit klippekort kun er gyldigt i 6 måneder fra købs datoen.

Klik på et af nedenstående køb, hvorefter du bliver guidet igennem købet. Herefter kan du enten booke dine timer igennem hjemmesiden eller du kan downloade app’en Mindbody og bruge den til at booke dine timer, også når du er på farten.
Der vil altid være åbent i Yogaloft 10 min. før hver undervisning. Vil du gerne kunne komme ind tidligere end dette, så er du velkommen til at købe et nøglekort, som giver dig adgang til hoveddøren. Er dette et ønske, så kan du rekvirere et nøglekort ved at skrive til [email protected].
Nøglekortet koster 25 kr. (engangsbeløb) og kan betales i Yogaloft ved udleveringen. Betalingen kan ske kontant eller med kort.

Intro klippekort

195kr.3 klip - kun for nye medlemmer

Klippekort -10 klip

780kr.10 klip udløber 6 måneder efter køb

Drop in

100kr.1 gang ( Køb tilknyttet en personlig oprettelse)

Klippekort 5 klip

450kr.5 klip udløber 6 måneder efter køb

ONLINE YOGA

Er du i perioder – mest til yoga hjemme i stuen, så tilbyder vi her ef bredt udvalg af helt almindelig basis yoga inden for genrene – Yin, Hatha, Blid hatha og flow. En gang imellem vil du også kunne se andre bevægelsesformer som Yolates, Qigong, Groove mm. Vi bestræber os hele tiden på, at gøre kvaliteten bedre, og der vil løbende blive lagt nye videoer op.

Vi har efterhånden fået opbygget et online yogaunivers, som vi gerne vil dele med dig ! Lige nu har vi omkring 40 videoer i vores base. Heraf kan du finde de bedste på vores online platform. De er ikke alle uploaded endnu, men det kommer meget snart.

Vi har valgt Vimeo som online platform. Denne platform har ikke kontakt til vores almindelig bookingsystem. Når du køber et online månedsabonnement eller andre videoer hos os, så vil du skulle oprette en profil hos Vimeo. Når du skal se videoerne går du ind på Vimeo og logger på, hvorefter du kan streame alle vores videoer, som er med i abonnementet.

VIGTIGT ! Så længe vi har corona på den her måde, så er Online Yoga en del af dit månedsabonnement i Yogaloft. Mit udgangspunkt for tildeling af VIP adgang er november måneds abonnements betaling. Skulle jeg af en eller anden årsag have glemt dig, så skriv til mig for online adgang.
Alle andre skal tilkøbe online Yoga for at se videoerne.

Skriv til mig hvis du har spørgsmål ..

Velkommen og rigtig god fornøjelse – Yogaloft v/Chanette

Online Yoga

89kr.månedligt

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på nogle af de generelle spørgsmål som du måske har til vores holdplan, priser  og Yogaloft generelt. Finder du ikke et svar nedenfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på [email protected]

Når du køber et fast månedsabonnement, så har du fri træning på alle hold lige så ofte som du ønsker.

Døren åbner 10 minutter før undervisningen. Hvis du ønsker at kunne komme ind tidligere kan du købe et nøglekort til 25 kr. som bestilles på [email protected]

Ønsker du at opsige dit månedsabonnoment kan det gøres via personlig henvendelse i vores studie eller ved at sende e-mail til [email protected] – afmelding af betalingen på MINDBODY er ikke en gyldig opsigelse. Opsigelsen er gældende fra den dag vi modtager den, og du har modtaget en kvittering vedrørende din opsigelse. Dit månedsabonnement ophører ved udløbet af den indeværende måned plus én måned.

Det afhænger af din skade, men mange af de blide former kan være gode at restituere ved. Spørg os gerne på mail hvis du er i tvivl. Du er altid forpligtet til at informere din underviser, hvis du har skader eller skavanker, som kan føre til yderligere skade, så i sammen kan tage højde for alternative øvelser og lempet niveau. Herunder er det altid dit eget ansvar altid at mærke og lytte til kroppens egne signaler om, hvilket niveau træningen skal udøves på.

Er du gravid kan du godt dyrke yoga, men vores undervisere er ikke uddannet til at tage højde for den belastning og smidighed der sker i ledbånd under en graviditet. Din deltagelse er derfor på eget ansvar, herunder at kende til dine grænser og passe på dig selv under træningen.

Opretter du et nyt medlemsskab, så skal du sende os en mail på [email protected], så vi kan lave et nøglekort til dig. Nøglekortet koster 25 kr. (engangsbeløb) og kan betales i yogaloft første gang du kommer. Betalingen kan ske enten kontant eller  med kort og mobilpay.

Bliver du forhindret i at deltage i en undervisning du har tilmeld dig, så skal du afmelde undervisningen mindst 2 timer før start.
Gør du ikke det vil du ved klippekort blive trukket et klip.
Ved workshops og forløb skal du afmelde dig senest 3 dage før start for at få refunderet din indbetaling – sker din afmelding senere end dette skal du betale det fulde beløb.

Dit medlemskab er personligt og herunder også dine køb. Du kan dog godt købe gavekort.

Fortryder du køb af klippekort, så refunderer Yogaloft ikke ubrugte klip og de kan ej anvendes af anden person end medlemmet selv. Klippekortet og medlemskab er
personligt.

Lige uden for salen står en stor kurv hvor du kan ligge dine ejendele. Husk at slå mobilen på lydløs.

Kom til Yogaloft, hvor du kan købe to forskellige slags gavekort (klippekort 3 klip og 5 klip). Køb og betaling foregår i Yogaloft med dankort. Der vil også være mulighed for køb af en wellnespakke – kombination af gavekort og lækker forkælelse.

Nøglekortet giver dig adgang til studiet før hver undervisning.

Det kan du sagtens. Vores undervisers fornemmeste opgave er at tage hensyn til den enkeltes formåen og niveau. Fortæl din underviser når undervisningen starter at du ikke har prøvet det før – det vil være en stor hjælp.

Nej, det behøver du ikke. Vi har alt hvad du skal bruge, men hvis du gerne vil have din egen yogamåtte med, så er du velkommen til det. Tag gerne et håndklæde med til Yogapuden eller til brug undervejs, hvis du ved at du sveder meget under træning.

Ja, der er separat baderum til mænd og kvinder med to brusere i hvert rum.

Ja, selvfølgelig kan de det, også selv om man føler smidigheden er langt væk. Det er på ingen måde en nødvendighed at være smidig, da yoga er meget mere end det. Med tiden kan det være, at det er noget du opnår mere af alt afhængig af hvor meget du træner.

Hvis du vælger Flow eller BowFlow, så er yoga også styrkende, muskelopbyggende og udfordrende. Yogaen kan samtidig være et godt supplement til at skabe balance og større bevægelsesfrihed, ved korte og stramme muskler efter anden fysisk aktivitet som eks. løb, fodbold og cykling. Kom og prøv og du vil blive overrasket over alle yogaens facetter.