Stream hjemmefra

89kr.i månedlig abonnement

Ofte stillede spørgsmål

Studiet er lukket _ siden er under ombygning

Når du køber et fast månedsabonnement, så har du fri træning på alle hold lige så ofte som du ønsker. Dit abonnement trækkes automatisk hver måned.

I  Yogaloft Nyråd åbner døren 10 minutter før undervisningen. Hvis du ønsker at kunne komme ind tidligere, kan du købe et nøglekort til 25 kr. som bestilles på [email protected]

I Yogaloft Næstved åbner underviseren døren ca. 15 minutter før undervisningen går i gang.

Ønsker du at opsige dit månedsabonnoment kan det gøres via personlig henvendelse i vores studie eller ved at sende e-mail til [email protected] – afmelding af betalingen på MINDBODY er ikke en gyldig opsigelse. Opsigelsen er gældende fra den dag vi modtager den, og du har modtaget en kvittering vedrørende din opsigelse. Dit månedsabonnement ophører ved udløbet af den indeværende måned plus én måned.

Det afhænger af din skade, men mange af de blide former kan være gode at restituere ved. Spørg os gerne på mail hvis du er i tvivl. Du er altid forpligtet til at informere din underviser, hvis du har skader eller skavanker, som kan føre til yderligere skade, så i sammen kan tage højde for alternative øvelser og lempet niveau. Herunder er det altid dit eget ansvar altid at mærke og lytte til kroppens egne signaler om, hvilket niveau træningen skal udøves på.

Er du gravid kan du godt dyrke yoga, men vores undervisere er ikke uddannet til at tage højde for den belastning og smidighed der sker i ledbånd under en graviditet. Din deltagelse er derfor på eget ansvar, herunder at kende til dine grænser og passe på dig selv under træningen.

Opretter du et nyt medlemsskab, så skal du sende os en mail på [email protected], så vi kan lave et nøglekort til dig, som du kan bruge i Yogaloft Nyråd. Nøglekortet koster 25 kr. (engangsbeløb) og kan betales i Yogaloft Nyråd første gang du kommer. Betalingen kan ske enten kontant eller  med kort og mobilpay.

Bliver du forhindret i at deltage i en undervisning du har tilmeld dig, så skal du afmelde undervisningen mindst 2 timer før start.
Gør du ikke det vil du ved klippekort blive trukket et klip.
Ved workshops og forløb skal du afmelde dig senest 3 dage før start for at få refunderet din indbetaling – sker din afmelding senere end dette skal du betale det fulde beløb.

Dit medlemskab er personligt og herunder også dine køb. Du kan dog godt købe gavekort.

Fortryder du køb af klippekort, så refunderer Yogaloft ikke ubrugte klip og de kan ej anvendes af anden person end medlemmet selv. Klippekortet og medlemskab er
personligt.

Du kan ligge dine ejendele udenfor selve yogasalen. Vi låser altid hoveddøren, når undervisningen starter. Husk at slå mobilen på lydløs.

Kom til Yogaloft, hvor du kan købe to forskellige slags gavekort (klippekort 3 klip og 5 klip). Køb og betaling foregår i Yogaloft med dankort. Der vil også være mulighed for køb af en wellnespakke – kombination af gavekort og lækker forkælelse.

Nøglekortet giver dig adgang til Yogaloft Nyråd før hver undervisning.

Det kan du sagtens. Vores undervisers fornemmeste opgave er at tage hensyn til den enkeltes formåen og niveau. Fortæl din underviser når undervisningen starter at du ikke har prøvet det før – det vil være en stor hjælp.

Nej, det behøver du ikke. Vi har alt hvad du skal bruge, men hvis du gerne vil have din egen yogamåtte med, så er du velkommen til det. Tag gerne et håndklæde med til Yogapuden eller til brug undervejs, hvis du ved at du sveder meget under træning.

Ja, i Yogaloft Nyråd er der separat baderum til mænd og kvinder med to brusere i hvert rum. Der er ikke badefacilitet i Yogaloft Næstved, dog et fælles omklædningsområde.

Ja, selvfølgelig kan de det, også selv om man føler smidigheden er langt væk. Det er på ingen måde en nødvendighed at være smidig, da yoga er meget mere end det. Med tiden kan det være, at det er noget du opnår mere af alt afhængig af hvor meget du træner.

Hvis du vælger Flow eller BowFlow, så er yoga også styrkende, muskelopbyggende og udfordrende. Yogaen kan samtidig være et godt supplement til at skabe balance og større bevægelsesfrihed, ved korte og stramme muskler efter anden fysisk aktivitet som eks. løb, fodbold og cykling. Kom og prøv og du vil blive overrasket over alle yogaens facetter.