!UDSOLGT!
I weekenden 23.-25. oktober går vi over til vintertid, og Yogaloft har planlagt det skønneste retreat med fokus på årstiden, filosofi, flowyoga, yinyoga, meditation, nærhed til naturen og tid til selvomsorg og –refleksion.

Vi håber, at du har lyst til at tage med ..

De bedste hilsner fra
Yogaloft

Vores intension og fokus for weekenden 

Efteråret er i følge den kinesiske medicin (TCM) relateret til Jord elementet.
I overgangen mellem sommer (ildfasen) og jord elementet er der balance imellem Yin og Yang, frugten modnes og næringsstofferne forfines i naturen – rødderne næres på den fineste vis. I efteråret gør vi os klar til at gå en smule i dvale og nære jorden med sommerens overflåd. Sammen renser vi ud og fordyber os i efterårets energi. Vi kobler os på overgangen fra sommer- til vintertid, og relaterer os til efterårets  styrke, hvor alting bliver lidt langsommere for en stund.

Weekendens program vil give dig overskud, styrke og ro – et rum for fordybelse i både kroppen og sindet via yoga, meditation og filosofi.

Med dette retreat får du både næring til krop og sind, for udover den fysiske yogapraksis, går vi også lidt dybere ind i filosofien bag yogaen med et særligt fokus på tantra.

Retreatet finder sted i naturskønne og rolige omgivelser helt ned til vandet.

Tid: 23-25 oktober 2020
Sted: Stevns Strandpension
Undervisere: Chanette Benzner Og Maria Kjær Themsen

WEEKENDENS PROGRAM:

Fredag
kl 16.00 Ankomst og velkommen – sund kage og te
kl 17.00 Tantra Flow 1 krydret med yogafilosofi. Underviser Maria (optimer og balancer kroppens energisystem – opnå indre frihed og harmoni)
kl 19.00 Skøn nærende aftensmad
kl 20.15 Efterårs Yin med æteriske olier der afbalancerer chakraerne. Underviser Chanette Benzner
kl 22.00 Godnat-te

Lørdag
kl 6.30 Morgen te. Mulighed for alene tid, gåtur til vandet (evt. en morgendukkert), en morgenløbetur eller andet.
kl 8.00 Nærende morgenmad.
kl 9.30 – 11.30 Tantra flow 2 – filosofi og flow i forening (fokus på holdning og styrke)
kl 11.30 Alene tid
kl 12.30 Lækker frisk frokost
kl 14.00 -16.00 Yin og Hatha i kombination samt Yoga Nidra (varme dybe stræk med fokus på fordybelse, forråd til kroppens efterår ) Underviser Chanette
kl 16.00 eftermiddagssnacks
kl 16.30 – 18.00 Alene tid
kl 18.00 Aftensmad
kl 19.30 -22.00 Vintertidsyoga med mudra og myter efterfulgt af meditation. Undervisere: Chanette og Maria
kl 22.00 Godnat te

Søndag
kl 7.00 -7.45 Morgen te. Hvis vejret er godt – Udendørs meditation på terrassen. Underviser: Chanette
kl 8.30 Morgenmad
kl 10.00 – 11.30 Tantra Flow 3 (fokus på balance, fleksibilitet og kreativitet). Underviser: Maria
kl 11.30-12.30 Vi samler op på yogafilosofi og evt. spørgsmål
kl 13.00 Sandwich To Go
kl 14.00 Vi pakker sammen og takker af for denne gang

Undervisere:

Chanette Benzner er ejer af Yogaloft og uddannet inden for Yin yoga og er i øjeblikket i gang med at efteruddanne sig inden for aktiv yoga (Hatha) med kombination til intelligent mad (antiinflamatorisk kost) og yogaterapi. Hun har dyrket yoga i over 10 år og undervist de sidste 4 år. Hun har en stor passion inden for yogaens indre arbejde og er meget inspireret af kroppens meridianbaner, yogafilosofi, De fem elementer (TCM), og den healingsproces som vi selv kan få sat skub i via Yogaen og kost.
Chanettes undervisning er blød med dybde og har ofte et særligt fokusområde i sigte både i kroppen og filosofisk.

Maria Kjær Themsen er mag. Art i litteraturvidenskab og har en stor viden og passion for skriften, myterne og filosofien bag yoga. Derudover har hun undervist i yoga i over ti år og har adskillige yogauddannelser og kurser bag sig, bl.a. inden for Anusara Yoga, Bowspring, yogaterapi, yogafilosofi og restorativ yoga. Maria er dybt inspireret af den tantriske filosofi, og har bl.a studeret med Dr. Douglas Brooks. Marias undervisning er dynamisk, legende og har altid et filosofisk sigte, der integrerer den fysiske praksis med en dybere yogisk intention.

Stevns Strandpension

Stevns Klint Strandpension er en skøn lille oase, som ligger i fiskerbyen Rødvig helt ned til vandet. Huset har egen have med en lille sti ned til den
naturskønne klint som ligger 100 m fra ejendommen.

Huset er indrettet med 10 dobbeltværelser, hvoraf de fleste har bad og toilet på værelset og enkelte skal benytte et stor flot fælles bad/toilet. Værelserne har moderne indretning og der er alt hvad du skal bruge til weekenden af sengetøj, linned og håndklæder.

I haven samt på terrassen kan man slappe af imellem yogasessionerne.

Kommer du med offentlig transport, så ligger Rødvig Station 5 minutters gang fra ejendommen. Kommer du i bil er der parkering ved huset.

Rødvig kro og badehotel ligger 400m fra strandpensionen, og det er der hvor vi skal spise alle vores hovedmåltider.

I huset er der desuden 2 mindre køkkener og et fælles opholdsrum, og så selvfølgelig salen hvor vi skal lave 3 dages skøn yoga med udsigt ned til vandet.

Der er gratis Wi-Fi i huset, men vi opfordrer til at det kun benyttes på værelset.

Forplejning

Hovedmåltiderne vil være lækker vegetarisk mad med grønt og frugt efter årstiden. Kokken på Badehotellet sammensætter menuen, så du får god og nærende mad igennem hele weekenden. Aftensmåltidet kan være suppleret af fisk.

Der vil være frugt, nødder, lækre snacks, friske teer fra vores eget sortiment, og nesskaffe igennem hele weekenden. Vi har valgt at tilbyde kaffe, da det for nogle kan have en relativ stor påvirkning (hovedpine, utilpashed, kvalme) for kroppen at undvære. Vi vil dog opfordre dig til at prøve at undvære kaffen ved at trappe ned inden du skal afsted.

Det samme gør sig gældende i forhold til kosten. I en weekend som denne kan selv en mindre kostomlægning for nogle godt starte en udrensningsproces samtidig med at du laver en masse Yoga. Så er du ikke vant til at spise vegetarisk, så vil vi anbefale, at du ugen op til afgang prøver at omlægge din kost til at indeholde flere grøntsager.

Eftermiddagskagen vil være lavet med naturlige og sunde råvarer – gluten og laktosefri.

Har du allergier, som vi skal tage højde for, så giv os besked ved din tilmelding.

Til måltiderne vil der blive serveret vand, men det vil være muligt at tilkøbe andre drikkevarer. Vi anbefaler dog ikke sukkerholdige drikkevarer som sodavand etc. og Retreatet er alkoholfrit.

Pris og betingelser

Prisen for denne skønne weekend er 3495 kr. pr person i et delt dobbelt værelse.

Ved tilmelding betales et depositum på 1500 kr. på mobilpay 92634. Din tilmelding er først gældende når du har indbetalt depositum.

Sidste betaling skal gøres senest den 1 oktober – på mobilpay 92634

Der er plads til max 18 deltagere, og prisen er kalkuleret ud fra, at man skal dele værelse med en anden. Tilmelder du dig sammen med en veninde eller ven, så skriv hvis I gerne vil dele værelse.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til [email protected] og når vi bekræfter din plads, betaler du depositum som angivet ovenfor.

Din tilmelding er bindende og bliver du forhindret i at deltage, så er du velkommen til selv at sælge din plads til en du kender.

For gennemførsel af weekenden skal der være mindst 10 tilmeldinger. Ved aflysning refunderes din betaling naturligvis. Forbehold for mindre ændringer i programmet. Hvis retreatet grundet virus nedluk eller lign. er nød til at blive flyttet til en ny weekend, så flyttes din deltagelse automatisk til den nye weekend, og pengene refunderes derfor ikke.

Deltagelse i weekenden er for eget ansvar. Alle kan deltage, men har du evt. skader eller skavanker der skal tages højde for, så giv os besked.

Vi glæders os til at se dig til denne skønne yoga weekend

Yoga hilsner fra

Chanette & Maria