TRYK OG GLAD – FRA HJERTE TIL HJERTE..

Den 25 april og 2019 kl. 10 – 11.30, og igen i maj- Babymassage event – med et kærligt fokus på  babymaven.

Som uddannet Tryk og glad baby / børnebehandler og babymassageinstruktør ved Katrine Birk, mindfulness instruktør og ikke mindst mor til 4 – ligger det mig meget på sinde, at skabe en kærlig stund mellem mor og baby.

Denne event henvender sig derfor til alle nybragte mødre og deres baby/ barn.
Berøring er livsvigtigt for alle. Når vi rører, kærtegner og trykker ud fra en kærlig intention, så er det her alt magi opstår – som et brusebad af rent velvære, kærlighed og lækkerhed til krop, sind og energisystem.. Man kan så meget mere og er med til at fremme din babys naturlige udvikling på alle planer.
Tryk og glad – fra hjerte til hjerte, er ment som et kærligt pusterum til dig som mor, hvor du i samspil med din baby inviteres til, at lære at lave en super dejlig babymassage – en massage som du kan tage med dig og bruge igen og igen og derigennem skabe en masse dejlige hyggestunder dig og baby imellem.
Mine hænder forlænger mit hjerte og dine hænder forlænger dit hjerte. Den smukkeste cyklus, hvori du kan møde din baby på en helt ny måde. Vil så gerne give poweren tilbage til dig som mor fordi, at du er udstyret med den mest fantastiske forældreintuition og derfor den bedste fornemmelse for din baby og dets ubalancer.. Udover babymassage vil der også være et kærligt focus på simple zoneterapi og akupressur punkter i relation til undervisningens fokusområde. Med dig hjem får du desuden diverse materiale, så du selv kan lave massage på baby efterfølgende.
Pris 150 kr. Max 10 deltager – tilmelding fanen workshops.

 

Tilmeld dig nu