Online Yoga med Yogaloft

Vores nye platform er nu kørende, og der er kommet mange nye videoer siden foråret. Over halvdelen er nye med forbedret billede og lyd. Platformen tæller pt over 40 videoer.
Der er et utrolig bredt udvalg både hvad angår sværhed, styrke, meditation, afslapning osv. Vi spænder bredt inden for Hatha, blid Hatha, Yin, Flow og BodySDS. Ofte er der også indarbejdet et særligt fokus, men der findes også sekvenser der gennemarbejder hele kroppen eller er særligt tilpasset tiden på dagen. Videoerne strækker sig fra 10 min. (meditation) til 20 – 90 min. for en yogasekvens. Jeg ved, at det kan være svært at koncentrere sig og have fokus hjemmefra, men prøv alligevel at lave mere end 10 minutter, da mindre ikke giver så meget, med mindre det er en meditation. Ved en intens klasse skal kroppen lige kunne nå at blive varm og ved yin skal du kunne nå at slappe af og lave mere en et par stræk. Det er ikke det samme som en højintens cirkeltræning på 10 min. hvor pulsen bare brager derud af, og det skal det helle ikke være. Men tænk på, at hvis du kom i studiet ville du uden at blinke med øjnene dedikere tiden til din yoga praksis – prioriter den også derhjemme, sæt tiden af til yoga, og gerne 20 min eller mere. Find ro med det – det er nemlig også en del af Yogaen..

Hvis du i øjeblikket har et månedsabonnement, så har du gratis adgang så længe vi er underlagt corona restriktioner. Du har modtaget 2 mails – en med en vejledning og en med din VIP kode. Vores platform ligger på Vimeo, og er ikke en del af vores kundesystem.

Hvis du har klippekort eller kun ønsker Online video, så kan du købe et abonnement, kun til det. Det koster 89 kr. pr. måned og trækkes automatisk over Vimeo, når du har tilmeldt dig. Det er også via din profil på Vimeo, at du skal afmelde dit abonnement igen.

Adgangen kan købes via vores hjemmesiden, hvorfra du bliver guidet over på Vimeo ved at klikke på Køb online, som du finder i bunden af Køb/priser fanen. 

Det er ikke alle undervisere der er vilde med videoideen – altså at blive optaget på video, hvilket er helt ok med mig, og måske derfor at du ikke kan finde din ynglingsunderviser fra den daglige yoga.

Vi ses online.
Namaste Chanette

Køb her