Næstved – Holdplan

YOGALOFT I NÆSTVED LUKKER PR 8/5

Jeg kan desværre ikke få studiet i Næstved til at trække de medlemmer, som skal til for at stedet kan løbe rundt rent økonomisk. Det er jeg virkelig ked af, da jeg havde håbet, at jeg på nuværende tidspunkt kunne have en god varieret og fyldt plan. Jeg har nu forsøgt i snart 1 år, men må erkende, at det ikke rigtig lykkes at få folk tilbage efter corona, og derved trækker for meget på mit eget overskud og energi.

Jeg håber vi ses i Nyråd 🧡 som fortsætter som det plejer.

Alle aktive medlemmer med adresse i Næstved har modtaget en mail den 15/4. Har du abonnement eller klippekort som du bruger i Næstved, men ikke har modtaget mailen, skriv mig gerne en mail.

De bedste hilsner fra

Chanette 🧡

Ændringer

Holdplanen i Næstved er lukket ned pr den 9/5, og det er derfor ikke muligt at booke timer herefter.

Du er mere end velkommen i Nyråd

Undervisere

Som undervisere er vi forskellige og har forskellig tilgang og stil i undervisningerne. Så du vil opleve at selv om timen hedder det samme, så kan undervisningen føles forskelligt “Hver fugl synger med sit eget næb” – en dejlig gave at vi ikke alle sammen er ens, og giver mulighed for forskellige oplevelser.

Booking

Kun muligt til og med den 8/5.

Jeg takker af hjertet for tiden i Næstved, og tak til dem som støttede op om Yogastudiet og vores undervisere, og troligt mødte op uge efter uge 🧡

Jeg håber at se dig i studiet i Nyråd – vi ligger kun 30 min væk og tæt på motorvejen. Se desuden alle de workshops som vi afholder. Måske der er noget imellem som du finder spændende.

OBS!

Desværre virker vores booking system ikke på Internet Explorer.

Benyt en anden internet browser, fx. Chrome, Edge, FireFox eller Safari.