Personligt coaching forløb med fokus på kost, livsstil og bevægelse

 • Føler du dig altid træt, ugidelig og total energi forladt ?

 • Mangler du motivation og overskud i hverdagen til selv mindre ting ?

 • Eller føler du dig tit oppustet, har træg mave, hovedpine, har smerter eller ømhed i led og krop ?

 • Har du prøvet at hoppe fra den ene kur til den anden uden virkning ?

 • Vil du gerne bevæge dig noget mere eller give dig selv mere ro – gøre det du ved du burde, men du kommer ikke ud over kanten og ved ikke helt hvordan ?

  Så kan jeg måske hjælpe dig!

Hos Kernesund Yoga Coaching arbejder jeg med det hele menneske i forhold til kost, livsstil og bevægelse.

Udgangspunktet er den antiinflamatoriske kost, og dens helt fantastiske egenskaber til at hele og regulere kroppens egne funktioner og dermed opnå en bedre balance i kroppen ift. fordøjelsen, hormonelle cyklus, inflamation, velvære og energi i dagligdagen og som i sidste ende ofte medfører et naturligt vægttab. Bevægelse er en vigtig helende ingridiens, og Yoga har i den henseende mange facetter at byde på tilpasset dit personlige behov.

Bevægelsesdelen kan både være aktiv yoga, stille Yoga som Yin og meditation. Forløbet er ikke en decideret slankekur, men ofte så vil man naturligt tabe sig når vi ændre på kosten. Det vigtigste for mig er, at du får opfyldt eller kommer nærmere det du ønsker at få ud af et forløb hos mig.

Hos mig, er det ikke blot endnu en kur eller du skal træne noget mere …når jeg kigger på dig – din kost, dine vaner, udfordringer, ja din hverdag som helhed, så hjælper jeg dig også med at sortere det fra, som er med til at stresse din krop. og selvfølgelig også hvordan vi så får tilført de gode byggesten, som DU har brug for !

Kernesund Yoga coaching er et forløb som tidsmæssigt er sat til ca 4 uger. Hvis du herefter gerne vil fortsætte med at vi holder kontakt for at bevare motivationen, så finder vi sagtens ud af det. Formen for det kunne være en halv times kontakt hver 14 dag eller pr måned enten via tlf. eller mødes.

Pris

Start pakke

2395kr.pr. pakke
 • 4 gange
 • Første gang er ca. 1,5 time og de 3 efterfølgende gange er på 1 time

Efterfølgende

490kr.pr. time
 • For efterfølgende opfølgninger
 • Halve timer er også muligt

Betalingen for forløbet betales første gang vi mødes.

Det får du for pengene

Du vil få vejledning og program af mig i motion/yoga – bevægelse i det hele taget, som tager højde for dit helbred og dine ressourcer i dagligdagen. Justeres igennem forløbet. Du vil få øvelserne vist og med dig hjem til egen praksis – nogle gange suppleret af en video. Et supplement kunne også være en lydfil med meditation lavet specielt til dig
Derudover kigger jeg på din kost i relation til hvordan du har det og hvad du oplever i hverdagen af skavanker – smerter, træthed, hovedpine, stress, fordøjelse, energi osv….Jeg guider dig i en kostomlægning, som er lagt ud fra kroppens udfordringer. Du vil få opskrifter med dig, hvor jeg har udpeget dem jeg syntes du skal bruge – jeg laver justeringer uge for uge. Det gør jeg i øvrigt også for bevægelses delen, hvis det giver mening eller jeg gerne vil bygge noget op i en bestemt rækkefølge hen over forløbet.
I løbet af de 4 uger mødes vi en gang om ugen ca, og derudover holder jeg kontakt til dig jævnligt for at høre hvordan det går. Umiddelbart et intens forløb, men godt for motivationen. Har du brug for at der er længere tid mellem møderne, så er det også en mulighed.

Forløbet uddybet

Når du kontakter mig og vi laver en aftale om et forløb, så planlægger vi allerede der 4 aftaler.
Til hver af de 4 møder er der afsat ca. en time – første gang 1,5 time.
Inden vi mødes første gang vil du skulle udfylde et dokument med spørgsmål om dig selv og dit helbred. Det er selvfølgelig fortroligt – og vil blive slettet igen 3 måneder efter dit forløb er stoppet, med mindre vi fortsætter kontakten og laver aftale herom.
Dette for at jeg kan pejle mig ind på dit helbred/udfordringer, og hvad du har af mål for min coaching. Når du har udfyldt skemaet kan det være, at jeg for planlægningen til vores første møde, har brug for at få uddybet enkelte ting.
Skriv til mig her

Første gang vi mødes

Taler vi skemaet igen og jeg lærer dig lidt at kende. Jeg har inden mødet gennemgået skemaet og forberedt hvad jeg syntes du kostmæssigt vil have gavn af, bevægelse, søvn mm. Du vil få vejledning til en kostomlægning og også madopskrifter som i hverdagen vil gøre det nemmere at tage de sunde valg.
Igennem de 4 uger tager vi kropsmål i stedet for at gå på vægten – det fjerne fokus fra det vi ofte slås med, og i stedet kan vi bedre mærke hvad kroppen fortæller os. Inden første møde kan du evt gå på vægten derhjemme – skrive vægten ned og gemme sedlen til de 4 uger er slut.
På dette møde kan det også være jeg skal se dig i bevægelse ift nedsat bevægelighed og øvelser.

2, 3 og 4 møde

Vi måler kroppen, taler igennem hvad der virker i dagligdagen, og hvor der skal justeres og skrues på kosten. Hvis der er tid laver vi også yoga- måske ændre jeg i dine egne øvelser.

Din indsats

Du skal selvfølgelig være interesseret i at lægge en indsats i at lave om på kosten. Kosten er ofte omdrejningspunktet for mange i forhold til de udfordringer vi slås med. Når vi ændre i kosten, så tager det som regel også lidt længere tid i køkkenet, hvilket du også skal tage lidt højde for. Dog er jeg meget opmærksom på, at hverdagen for mange er travl, og i sig selv kan være en hæmsko når man gerne vil ændre på noget. Derfor forsøger jeg også efter at lave simple ting. Det er svært at sige noget om hvor lang tid du skal bruge på bevægelses delen – for det afhænger meget af din hverdag og udfordring. F.eks. kan det være at jeg syntes, du skal lave en times aktiv yoga hver anden dag eller måske er din hverdag så stresset, at jeg vil anbefale meditation de første 14 dage for at få kroppen ned i gear, og så bygge op over de sidste 14 dage.

Lidt om mig

Jeg er 46 år og har dyrket aktiv sport hele mit liv. I flere år var min passion løb, højintens træning og hård styrketræning. Men over årene blev jeg grebet af Yoga og dens mange facetter og virkning – især den stille del. Jeg interessere mig meget for hvordan vi selv kan skabe en god balance i den hektiske hverdag som mange af os har, og ofte er de udfordringer kroppen har- kommet snigende med tiden.

Jeg har adskillige yoga uddannelser bag mig og senest suppleret med eksamen i ernæring inden for AIK (antiinflamatorisk kost) samt en masse viden om fordøjelse, søvn, inflammationer, hormoner og meget mere som er en del af den pakke, som jeg tilbyder dig. Jeg gør mig også i Qigong og ansigtsmassage. Jeg har derfor en bred paletten af både uddannelser og egen erfaring, når jeg skal coache dig.

Jeg skræddersyr forløbet til dig – for vi er naturligvis alle forskellige og har forskellige behov

Hvis det er lige sådan et forløb du går og mangler, så kontakt mig på [email protected], og så aftaler vi nærmer.

Det vil glæde mig at guide dig til en kernesund hverdag, hvor balancen kommer inde fra

De bedste hilsner fra
Chanette