Holdplan

I Yogaloft ønsker vi at kunne tilbyde et bredt udvalgt af forskellige yogaformer, men som samtidig også tilgodeser en varieret trænings mulighed for hele kroppen. For lidt og for meget af alle trænings former kan betyde ubalance i krop og sind. Det er derfor vigtigt at have et godt niveau af både aktiv og mere passiv træning. Vi syntes også det er fedt at kunne tilbyde nogle af de nye former for yoga, og er hele tiden opmærksomme på at udarbejde en god og varieret plan. Når vi introducere noget nyt, så håber vi at du vil give det en chance og prøve det med et åbent sind.

Ændringer

Holdplanen er dynamisk, da vi hele tiden har øje for optimering, forbedring og tilføjelse af nyt. Ved sygdom og ferie vil vi så vidt muligt forsøge at erstatte timen med samme træningsform, men det vil fra tid til anden ske at vi er nød til at erstatte med noget helt andet. Tilmeldte på holdet vil da altid få besked i forvejen.

Undervisere

Som undervisere er vi forskellige og har forskellig tilgang og stil i undervisningerne. Så du vil opleve at selv om timen hedder det samme, så kan undervisningen føles forskelligt “Hver fugl synger med sit eget næb” – en dejlig gave at vi ikke alle sammen er ens, og giver mulighed for forskellige oplevelser.

OBS!

Desværre virker vores booking system ikke på Internet Explorer.

Benyt en anden internet browser, fx. Chrome, Edge, FireFox eller Safari.