Nedenstående Retreat er afholdt med stor succes. Vi er taknemmelige for al den fine feedback vi har fået.

Vi har selvfølgelig mod på at planlægge endnu et retreat til næste år. Der vil som udgangspunkt være plads til max. 14 deltagere. Stedet er endnu ikke besluttet.

Er du interesseret i at få info pr. mail, inden vi sætter retreatet til salg, så send os en mail, og så skriver vi dig på listen over interesserede.

Vi glæder os til at planlægge og afholde næste retreat.

De bedste hilsner fra
Yogaloft

Tilmelding udløbet

Det er med stor glæde, at vi præsenterer vores første retreat, som bliver afholdt d. 6-8 september 2019 på Næsgaard efterskole, Bringserevej 2, 4850 Stubbekøbing.

Næsgaard efterskole ligger i et utroligt naturskønt område – omgivet skov og vand. Så ud over den praksis der på yogamåtten er der også mulighed for at nyde naturens mangfoldighed uanset vejret.

Fokus for weekendens yoga er: åbning af kroppen med både aktiv og blid Yoga, og skabe overgang fra sommer til efterår i kroppen og i hovedet –

geare helt ned, være i nuet omdanne sommerens overflåd til efterårets forråd, skabe plads til kropslig og mental udrensning, give kroppen vitalitet og styrke, lave yoga for godt helbred og “sol” til sjælen – skabe glæde i nuet og livet. Kort og godt en skøn selvforkælelse til kroppen.

Yoga sessionerne er nøje tilrettelagt både i forskellighed, dybde og styrke, sådan at du via weekenden kan mærke transformationen i de forskellige yogaarter.

Vi har valgt at sammensætte programmet både med egne og eksterne undervisere for at kunne lave et program, som netop kan løsne op og åbne kroppen, give slip på spændinger og måske en travl hverdag. Samle lidt overskud på kontoen til det efterår der kommer. Du får mulighed for at sænke tempoet, fordybe dig i øvelserne, men samtidig også mærke hvordan den aktive yoga bliver til den blide og indadvendte yoga, hvor du slapper helt af og bare mærker dig selv og nuet.

WEEKENDENS PROGRAM

Fredag
kl 16.00 Ankomst og velkommen – sund kage og te
kl 17.00 Hatha med Joan Blomberg
kl 19.00 Skøn nærende aftensmad
kl 20.15 Meditation og Late Night Yin med Chanette Benzner
kl 22.00 Godnat

Lørdag
kl 6.30 Stille Mindfull walking til skov og vand (evt en morgendukkert )
kl 8.00 God sund morgenmad efter Ayuveda principper
kl 9.15 Ayuveda foredrag (Annika vores kok. Vil være på engelsk) alternativt alenetid
kl 10.30 🔆 til krop og sjæl. “Solhilsner i flow” med Diana Due
kl 12.30 Lækker frisk frokost
kl 13.30 Yoga Nidra med Chanette Benzner eller alenetid
kl 14.30 Hatha og Yin med Magnus Kornerup
kl 16.30 Alenetid
kl 18.00 Aftensmad
kl 19.30 Smuk skumrings lydhealing med gæsteunderviser Tomas Zawadzki
kl 22.00 Godnat

Søndag
kl 7.00 Morgen Groove med Joan
kl 8.30 Årstidens Morgenmad
kl 10.00 – 13.00 Yin og mindfull yoga med gæsteunderviser James Hunt fra YogaNord
kl 13.00 Vegansk sandwich ToGo
kl 13.30 Vi pakker sammen og takket af for denne gang

VORES UNDERVISERE PÅ RETREATET

Vi spænder bredt. Alle er utrolig dygtige med mange timers yoga uddannelse bag sig samt en masse undervisningstimer. Vi har hver vores kompetencer og yoga passion, hvilket er super fantastisk, da det også har en effekt på den undervisning vi hver især laver.

Chanette Benzner – Ejer af Yogaloft og underviser til dagligt i Yin yoga og Qigong. Certificeret hos Sattva i København. Jeg elsker hvad de lange dybe yin stræk kan gøre for kroppen, det meditative i kroppens stilhed, og den healingsproces som vi selv kan medvirke til at få sat skub i når der er ubalancer og spændinger der hober sig op. Jeg elsker at føre dig ind i fordybelsens univers via guidning. Alle kan være med, da der altid findes en alternativ stilling.

Diana Due – Certificeret i Vinyasa hos Frog Lotus Yoga og i Yin Yoga hos australske Tina Nance. Underviser mest i flow og Hatha. Elsker at give Yogaens styrker og egenskaber videre til andre og er stifter af Yogaloft studiet. Yoga må gerne være udfordrende og rykke grænser, men skal samtidig være sjovt via det kreative og dynamiske. Det er dog også vigtigt, at der er flere stillinger ind i kroppen end omvendt.

Magnus Kornerup – Uddannet hos Hatha hos Hamsa Yoga ved Simon Krohn og Soham Johansen samt Yin yoga hos Trine Hedegaard. Magnus elsker at dele ud af yogaens kvaliteter. I undervisningen lægges der vægt på at videreformidle det meditative, hvor der er rum og plads til at overgive sig til effekten af yoga. På vores retreat vil Magnus tager dig på en rejse igennem en kombination af hatha og Yin.

Joan Blomberg – Uddannet hos Hamsa Yoga ved Simon Krohn og uddannet i Groove som er en frigørende dansemetode. Joan elsker måden hvorpå hatha og flow komplementere hinanden og derigennem giver styrke og smidighed, samt tilgodeser den meditative praksis hvor tankerne en stund sættes på standby.

Tomas Zawadzki – Ekstern underviser. Tomas er både sanger og Lydhealer i sit daglige virke. Tomas kommer i de sidste timer på aften og fører os igennem en smuk og frigivende Shamanistisk lydhealing, som netop har fokus på overgange imellem årstiderne. Vi skal bla. selv lave lyde som beroliger og åbner kroppen, og derudover vil Tomas føre dig igennem forskellige stadier af lydhealing med lyde som tromme, vindspil, sang osv. En sådan rejse kan bringe balance imellem hoved og hjerte, afbalancere kroppens energisystem, styrke dit immunforsvar og sætte gang i udrensningen af affaldsstoffer i kroppen, oplevelsen af velvære klarhed og indre ro.

James Hunt – Ekstern underviser fra Yoga Nord. Uddannet Hatha yogalærer og mindfulness instruktør
Derudover har han taget et utal af kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i “kunsten at leve”. Han arbejder primært med stresshåndtering, terapeutisk massage (Kranio-sakral og triggerpunkt terapi), søvn udredning, meditation og yoga. På denne weekend underviser James i Yin og mindfull yoga overgange imellem Yin til blide dynamiske øvelser. Der er god tid til rigtigt at fordybe sig og slutte weekenden af med at skabe velvære og overskud i kroppen.

FORPLEJNING

Undervejs i weekenden vil Annika fra livingnaturally forkæle os med mad og lækre snacks. Det hele vil være sund og nærende mad lavet fra bunden og hvis muligt af økologiske råvarer efter årstiden – maden er vegansk og efter ayuveda principper.
Annika er uddannet som Ayuveda teapeut, oprindelig fra Tyskland, men har arbejdet en del år i London, hvor hun var ansvarlig for køkkenet på et retreat center. I dag bor hun på Møn og er ansvarlig for køkkenet ifm retreats på Møn retreat center. Derudover har hun også en 500 timers certificering i meditation og Hatha Yoga. Se mere om Annika på instagram @livingnaturally eller hendes webside www.living-naturally.net

Undervisningen foregår i en hyggelig lys yogasal inkl. alt det udstyr du skal bruge. Har du et ynglingstæppe eller andet, er du velkommen til at tage det med. Er vejret med os kan det være at nogle af sessionerne laves udendørs og at der om aftenen være mulighed for en kop te rundt om lejrbålet.

På skolen er der en hel fløj til overnatning med 16 værelser. Det er ingen suite, men et almindeligt værelse a la efterskole maner. De fleste af værelserne er med køjeseng, men der er er også værelser med to enkeltsenge. Du vil få dit eget værelse, inkl dyne og linned. Bad og toilet er på gangen.

Vi håber, at du vil kunne lide programmet og har lyst til at tage med os på denne skønne weekend.

PRIS OG TILMELDING

Pris for denne skønne weekend er 2875 kr pr person. Ved tilmelding inden den 1 juli er prisen 2500 kr
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr.

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til [email protected] og når vi bekræfter din plads, betaler du depositum til mobilpay 92634
Sidste betaling skal gøres senest den 23 august – mobilpay 92634

For gennemførsel af weekenden skal der være mindst 10 tilmeldinger. Ved aflysning refunderes din betaling naturligvis. Forbehold for mindre ændringer i programmet.

Vi glæders os til at se dig til denne skønne yoga weekend

De bedste hilsner
Retreat teamet