Efterårs retreat med Yogaloft – få pladser tilbage!

Vi måtte desværre aflyse vores forårs retreat pga Covid-19, men i stedet har vi fundet en ny dato i efteråret
Nemlig 23-25 oktober, og vi skal selvfølgelig stadig være på Stevns Strandpension.

Programmet vil blive som beskrevet under fanen “Efterårsretreat 2020”, og da vi på det tidspunkt er godt på vej ind i efteråret, så vil vi i weekenden  have fokus på den proces både naturen og kroppen går igennem frem mod vinteren. Mange forbinder efterår og vinter med noget mindre godt, men faktisk er det en årstid som vi også har brug for. Her skal vi billedligt fordøje den sprudlende energi, naturens overflåd og restiturere efter en udadvendt sommer. Kompostere – og sende den udvundne energi ud til kroppens celler.

Vi skal lave massere af skøn Yoga – både stille, blid og aktiv Yoga, og derimellem får du også en indsigt i filosofien bag Yoga.
Vi skal spise vegetarisk mad på Stevns Badehotel, varme os på gode teer og sunde snacks. Naturen er lige uden for døren, og der vil blive rig lejlighed til at nyde en gåtur ved Stevns Klint som nærmest ligger i baghaven.

Pris for hele weekenden 3495 kr. alt inklusiv. Transport skal du selv sørge for. Se øvrige betingelser under fanebladet “Retreats – efterårs retreat 2020”

De bedste hilsner fra

Maria og Chanette