Japansk Facelifting

Facelifting

kr475pr. gang
  • 60 minutters behandling

Japansk facelifting er en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.
Behandlingen løfter og glatter ansigtets furer ud, reducere træthed, forebygger og forsinker ansigtets ældning. Dårlig kost, for lidt søvn og stress sætter sig i ansigtet, og huden bliver over tid slidt og grå at se på. Furer fra travle og stressede dage sætter sig i panden, ved øjnene eller rundt om munden.
Via massagen i ansigtet arbejder jeg hen over kroppens “organzoner”. Massagen kan være super intens og medvirke til at genoprette kroppens ubalancer ved at udskille ophobet affaldsstoffer og ophobet væske. Glatter ansigtets furer og løsner spændinger.
Behandlingen er for de fleste meget afslappende og den dybe ro sætter kroppen i genopladningsmode og giver ny energi.

Behandlingen varer 60 min og indeholder:
Ansigtsmaske som aktivere hudens porer og afgifter huden. Tilfører desuden huden mange gode mineraler. Blid hovedbundsmassage for at løsne spændinger og få kroppen til at slappe af.
Bearbejdning af ansigtet i 3 faser, hvor jeg først åbner og aktivere organzonerne, herefter bearbejdes ansigtets organzoner og ophobet væske og affaldsstoffer arbejdes ud via lymfesystemet (giver ofte et ansigtsløft og ny glød alt efter livsstil).
Huden tilføres herefter nye mineraler og fugtmaske til ekstra pleje af huden, og for at grunde hele systemet igen, så afsluttes behandlingen med en let fod massage.
Efter endt behandling kan du opleve stor tørst, træthed, følsom, energisk mm.

Sikkerhed og hygiejne:
For at passe på hinanden i forhold til Corona, så har jeg selvfølgelig maske på under behandlingen. Du må selvfølgelig ikke møde op hvis du er det mindste sløj, hoster eller er forkølet.
Du må ikke have sår i ansigtet (f.eks forkølelsessår, børnesår mm)
Bliver du forhindret, så skriv en mail til mig, og så finder vi en løsning.

Booking:
Du kan booke dine behandlinger her på hjemmesiden – nedenfor. Når du booker betaler du med det samme. Hvis du bruger Mindbody fitness, spa og wellness appen, så kan du også brug den til at booke behandlinger. I stedet for “classes” som når du booker Yoga, så trykker du på “appointments”. Klik videre herfra – når du kommer ind på facelifting skal du trykke på den orange bjælke ” view availability” (ledige tider).
I øjeblikket er det primært tirsdag og torsdag jeg laver facelifting, og enkelte tider vil blive drysset ud over ugen hvis muligt.

Info:
Behandlingen varer 60 min. Hvis du via mindbody appen tilføjer aftalen til din kalender, så vil aftalen vare 75 min. De sidste 15 min er skifte tid, og altså ikke en del af behandlingen.