Efter mange måneders overvejelser, så har jeg truffet den svære beslutning at ophøre med at drive yogastudie pr. den 31.12.23.
Det er blevet til 5 gode år, og det er jeg taknemmelig for. For at være helt ærlig, så har alle I faste medlemmer været en væsentlig medårsag til, at jeg er fortsat så længe efter både corona og energikrisen. Af hjertet tak for jeres altid store støtte, uanset hvad vi har været kastet ud i. Alle har haft nogle svære økonomiske år, og derfor er jeg særlig taknemmelig for jer der har fulgt mig i alle årene. Alle har betydet noget særligt på den ene eller anden måde, og når jeg tænker tilbage på alle de skønne timer i jeres selskab, så er det med et smil på læben, og en lille tåre i øjenkrogen.
Det er desværre stadig svært, at få folk motiveret til at komme og deltage, og de sidste par års udfordringer har mere end halveret vores medlemstal. Allerede i januar besluttede jeg kva økonomien, at vende tilbage til et fuldtidsjob. Det har betydet, at jeg i år udelukkende har håndteret de faste hold administrativt, hvilket også påvirker hele opsætningen af Yogaloft og jer. Det er på ingen måde optimalt for nogle.
Der er desværre ikke den ønskede balance i efterspørgsel og økonomi i studiet, og det i sig selv er en dårlig cocktail over længere tid. Jeg besluttede allerede dengang jeg overtog studiet, at huske mig selv på at stoppe i tide. Det tidspunkt har jeg besluttet er nu.
Jeg har allerede i foråret haft lidt følere ude i forhold til om en anden kunne overtage studiet med evt. nye ideer, som kunne booste studiet med yderligere medlemmer. Udfordringen er den varslede moms og det træk som foreninger kan lave på mere blandet hold end kun Yoga. Det har derfor ikke været muligt at få studiet kørt videre.
Alle hold fortsætter præcist som de plejer frem mod 31.12, og mon ikke vi kan slutte af med et brag af en yoga nytårsfest om formiddagen – det vil I høre nærmer om.
Jeg afholder stadig Yin workshop den 18/11 “Yin og kroppens vinterhi”. Tilmelding via hjemmesiden. Jeg glæder mig til at se “Yin yogierne” og afholde min sidste workshop for nu.
Se nedenfor hvordan du skal forholde dig ift. dit medlemskab.
Abonnement: 
Jeg sørger for at abonnementet bliver afmeldt pr. 31.12. Hvis dit abonnement f.eks. løber fra midt i en måned, så der kun er 14 dage tilbage i december, så tilpasser jeg den sidste trækning til 14 dage. Har du et halvårsabonnement, så vil du få tilbagebetalt de måneder der er ud over december 2023.
Klippekort:
Du skal forsøge at bruge dine klip inden den 31.12, men hvis det er helt umuligt, så refunderer jeg de klip du ikke har brugt pr. den 1. januar. Der vil gå ca 14 dage i januar inden tilbageførslen er foretaget.
Frem mod den 31.12 vil man stadig kunne købe klippekort, men kun 5 turs klip og drop ind.
Udsalg Januar 2024:
I de første 3 uger i januar sælger jeg ud af alt inventar, udstyr mm. Så måske kan du gøre et heldigt kup til yoga derhjemme. Hvis der er noget af inventaret du allerede nu vil lægge billet ind på, så giv endelig lyd, så finder jeg en god pris.
Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til ovenstående, så er du altid velkommen til at skrive til. mig
Husk nu at tilmelde dig hold på forhånd og gerne i god tid. Jeg oplever at tilmeldingerne ofte kommer i sidste øjeblik, og det kan betyde, at jeg overvejer eller har aflyst det hold du gerne ville afsted til. Det syntes jeg er ærgerligt, hvis det ellers kunne være gennemført :-)
De allerbedste hilsner fra
Chanette