Hvad så NU – GODT NYTÅR!!
Jeg holder pause fra yoga lidt tid, booster min egen praksis lidt, hopper i mit IS- bad herhjemme og slapper af med mit strikketøj – altså når jeg ikke er på arbejde :-)
I løbet af året vil jeg finde ud af hvad der skal ske i forhold til min egen yoga undervisning. Slyngerne har jeg taget med mig og jeg pønser helt sikkert på at stable nogle events, retreats mm. på benene. Jeg kommer ikke til at lave noget med ugentlige undervisninger, da min tid ikke er til det med fuldtidsjob, Pauline og hvad jeg i øvrigt ønsker at lave. Men undervisning det skal jeg !
Så følg med her på min hjemmeside, så vil jeg blive glad. Du er også velkommen til at skrive dig op til min info mail, så du automatisk får besked når jeg laver noget der måske kunne have din interesse.
———————————————————————–
Gammel news, men så ved du havd der foregår hvis Deter længe siden du har været forbi min hjemmeside :-)
Efter mange måneders overvejelser, så har jeg truffet den svære beslutning at ophøre med at drive yogastudie pr. den 31.12.23.
Det er blevet til 5 gode år, og det er jeg taknemmelig for. For at være helt ærlig, så har alle I faste medlemmer været en væsentlig medårsag til, at jeg er fortsat så længe efter både corona og energikrisen. Af hjertet tak for jeres altid store støtte, uanset hvad vi har været kastet ud i. Alle har haft nogle svære økonomiske år, og derfor er jeg særlig taknemmelig for jer der har fulgt mig i alle årene. Alle har betydet noget særligt på den ene eller anden måde, og når jeg tænker tilbage på alle de skønne timer i jeres selskab, så er det med et smil på læben, og en lille tåre i øjenkrogen.
Det er desværre stadig svært, at få folk motiveret til at komme og deltage, og de sidste par års udfordringer har mere end halveret vores medlemstal. Allerede i januar besluttede jeg kva økonomien, at vende tilbage til et fuldtidsjob. Det har betydet, at jeg i år udelukkende har håndteret de faste hold administrativt, hvilket også påvirker hele opsætningen af Yogaloft og jer. Det er på ingen måde optimalt for nogle.
Der er desværre ikke den ønskede balance i efterspørgsel og økonomi i studiet, og det i sig selv er en dårlig cocktail over længere tid. Jeg besluttede allerede dengang jeg overtog studiet, at huske mig selv på at stoppe i tide. Det tidspunkt har jeg besluttet er nu.
Jeg har allerede i foråret haft lidt følere ude i forhold til om en anden kunne overtage studiet med evt. nye ideer, som kunne booste studiet med yderligere medlemmer. Udfordringen er den varslede moms og det træk som foreninger kan lave på mere blandet hold end kun Yoga. Det har derfor ikke været muligt at få studiet kørt videre.
Se nedenfor hvordan du skal forholde dig ift. dit medlemskab.
Abonnement: 
Jeg sørger for at abonnementet bliver afmeldt pr. 31.12. Hvis dit abonnement f.eks. løber fra midt i en måned, så der kun er 14 dage tilbage i december, så tilpasser jeg den sidste trækning til 14 dage. Har du et halvårsabonnement, så vil du få tilbagebetalt de måneder der er ud over december 2023.
Klippekort:
Du skal forsøge at bruge dine klip inden den 31.12, men hvis det er helt umuligt, så refunderer jeg de klip du ikke har brugt pr. den 1. januar. Der vil gå ca 14 dage i januar inden tilbageførslen er foretaget. Hvis du har købt dit klippekort efter den 1 oktober 2023, så refunderes klippene ikke.
Udsalg Januar 2024:
I de første 3 uger i januar sælger jeg ud af alt inventar. Så måske kan du gøre et heldigt kup
Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til ovenstående, så er du altid velkommen til at skrive til. mig
De allerbedste hilsner fra
Chanette