Kernesund Yoga Coaching, stress forløb, eller 1:1 Yoga

Paletten er bred

I slutningen af August bestod jeg min eksamen hos Louise Bruun (Ernæringsekspert) og Sisse Sigumfeldt (Yoga underviser), og kunne dermed tilføje mit CV endnu en uddannelse med fokus på kost (selvhealing via antiinflammatorisk mad) og bevægelse (primært hatha) – men min base rækker bredt, idet jeg også har andre Yoga uddannelser.

Derfor tilbyder jeg nu, at coache dig helt personligt i forhold til dine udfordringer i kroppen. Jeg kigger på dig som helhed, din kost, dine udfordringer (fordøjelse, hovedpine, søvnbesvær, energi osv.) – jeg skræddersyr et forløb til dig, hvor bevægelsesdelen komplimentere de udfordringer vi arbejder på at balancere i kroppen. Dette er som udgangspunkt ikke en slankekur, men vil være en omlægning af din basis kost alt efter hvad du spise og hvad dine udfordringer er. Som en ekstra bonus, vil det ofte medføre et vægttab, som de fleste også drømmer om, idet ubalancen i kroppen ofte har medført lidt ekstra kilo.

Læs om forløbet under Wellness – Får vi lovat åbne igen i februar eller marts er der enkelte ledige pladser

Andre der har deltaget på mine forløb siger følgende: “det bedste jeg har gjort for mig selv”, “har nærmest fået mit liv tilbage”, “sover så dejlig”, “hårdt..men det hele værd”, “kunne ikke have gjort det uden dig”, “meget kompetent og nærværende coaching”

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din “rejse” – kontakt mig for nærmere info eller tilmelding nedenfor.

Kernesunde Yogahilsner fra
Chanette

Skriv til mig her